Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Własna strona z transmisjami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Własna strona z transmisjami (/Temat-Wlasna-strona-z-transmisjami-91813)

Strony: 1 2 3

RE: Własna strona z transmisjami - domin_dz - 31-05-2014 12:13

Może napisz im z innego adresu (być może wiadomości im nie dochodzą) i zapytaj czemu już nie chcą linkować. Jeszcze pytanie, nie miałeś żadnych materiałów naciągających na subskrypcje na stronie? Pytam bo ostatnio mi wysłali maila "Strona dostała dożywotniego bana za naciąganie na opłaty" a później napisali, że pomyłka.

RE: Własna strona z transmisjami - lkserwis - 31-05-2014 12:31

(31-05-2014 12:13)domin_dz napisał(a):  Może napisz im z innego adresu (być może wiadomości im nie dochodzą) i zapytaj czemu już nie chcą linkować. Jeszcze pytanie, nie miałeś żadnych materiałów naciągających na subskrypcje na stronie? Pytam bo ostatnio mi wysłali maila "Strona dostała dożywotniego bana za naciąganie na opłaty" a później napisali, że pomyłka.
Nie nie miałem, żadnej subskrypcji tylko reklamy i to niezbyt nachalne, hmm spróbuję z innego maila, może akurat odpiszą. Ty a jakto wygładało u Ciebie z meczykami? Mialeś tydzień próbny po 1 transmisji na dzień a potem mogłeś wykupić od razu na miesiąc?

RE: Własna strona z transmisjami - domin_dz - 31-05-2014 12:35

(31-05-2014 12:31)lkserwis napisał(a):  
(31-05-2014 12:13)domin_dz napisał(a):  Może napisz im z innego adresu (być może wiadomości im nie dochodzą) i zapytaj czemu już nie chcą linkować. Jeszcze pytanie, nie miałeś żadnych materiałów naciągających na subskrypcje na stronie? Pytam bo ostatnio mi wysłali maila "Strona dostała dożywotniego bana za naciąganie na opłaty" a później napisali, że pomyłka.
Nie nie miałem, żadnej subskrypcji tylko reklamy i to niezbyt nachalne, hmm spróbuję z innego maila, może akurat odpiszą. Ty a jakto wygładało u Ciebie z meczykami? Mialeś tydzień próbny po 1 transmisji na dzień a potem mogłeś wykupić od razu na miesiąc?

Żeby być linkowanym w pozostałych transmisjach nie trzeba nic płacić, przynajmniej ja nie musiałem. Wykupiłem linkowanie 2 tygodnie po linkowaniu próbnym.

RE: Własna strona z transmisjami - lkserwis - 31-05-2014 12:52

Napisałem do nich z innego maila, może to coś da. W sumie to ja mam im płacić za linkowanie więc nie rozumiem dlaczego nie chcieliby mnie dodać skoro wszystko u mnie w porzadku..

Edit: Odpisali że mogą linkować mój jeden kanał dziennie, a po miesiącu mogę dodać 2 kanał.

RE: Własna strona z transmisjami - domin_dz - 31-05-2014 13:01

(31-05-2014 12:52)lkserwis napisał(a):  Napisałem do nich z innego maila, może to coś da. W sumie to ja mam im płacić za linkowanie więc nie rozumiem dlaczego nie chcieliby mnie dodać skoro wszystko u mnie w porzadku..

Edit: Odpisali że mogą linkować mój jeden kanał dziennie, a po miesiącu mogę dodać 2 kanał.

Czyli tak jak myślałem, mail nie dochodził/lądował w spamie.

RE: Własna strona z transmisjami - lkserwis - 31-05-2014 13:06

dzieki domin_dz, znów uwierzylem że caly ten czas, który poświęciłem na zbudowanie strony nie poszedł na marne, a ty jak się z nimi kontatujesz? przez maila?

RE: Własna strona z transmisjami - domin_dz - 31-05-2014 13:07

Tak, przez maila Tongue

RE: Własna strona z transmisjami - CHWDP - 31-05-2014 13:12

(31-05-2014 13:06)lkserwis napisał(a):  dzieki domin_dz, znów uwierzylem że caly ten czas, który poświęciłem na zbudowanie strony nie poszedł na marne, a ty jak się z nimi kontatujesz? przez maila?

Dlaczego? przecież zrobienie takiej strony pod streamy to max 2 dni roboty Tongue

RE: Własna strona z transmisjami - lkserwis - 31-05-2014 13:19

(31-05-2014 13:12)CHWDP napisał(a):  
(31-05-2014 13:06)lkserwis napisał(a):  dzieki domin_dz, znów uwierzylem że caly ten czas, który poświęciłem na zbudowanie strony nie poszedł na marne, a ty jak się z nimi kontatujesz? przez maila?

Dlaczego? przecież zrobienie takiej strony pod streamy to max 2 dni roboty Tongue

Tak? a chodzisz do pracy fizycznej od pon-pt tak jak ja?
A wiesz jak zrobić skrypt pod transmisje żeby nie kopiować od innych?
domena hosting vps

RE: Własna strona z transmisjami - CHWDP - 31-05-2014 13:22

(31-05-2014 13:19)lkserwis napisał(a):  
(31-05-2014 13:12)CHWDP napisał(a):  

Tak? a chodzisz do pracy fizycznej od pon-pt tak jak ja?
A wiesz jak zrobić skrypt pod transmisje żeby nie kopiować od innych?
domena hosting vps

Nie trzeba stawiać na żadnym skrypcie, dużo osób ma na wp.