![]() |
Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? (/Temat-Ktos-shakowal-zarabiam-com-kiedy-to-naprawicie-91745) Strony: 1 2 |
RE: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Admin - 30-05-2014 07:51 Ciekawostką jest fakt że osoba która podmieniła nadpisała plik index.html zhakowała również serwis NowaPrawicaJKM.pl należący do partii Janusza Korwina-Mikke. Autor ataku pewnie wyczuł, że mamy tu wielu zwolenników ![]() ![]() O dane nie ma się co martwić bo i tak wszystko jest na tyle zakodowane, że sami nie mamy możliwości odczytania Waszych haseł. http://niebezpiecznik.pl/post/serwis-nowej-prawicy-zhackowany/ RE: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Lenar - 30-05-2014 08:21 E mail nie ma wartości... to wpiszcie dany email w wyszukiwarkę na FB. Jeśli dana osoba ma taki sam mail na forum jak i na fejsie to mamy jej imię i nazwisko minimum. RE: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - daniel42na - 30-05-2014 08:55 Przecież wszyscy podajecie swoje ściśle tajne maile i tego typu ultrawrażliwe dane w co drugim temacie, gdzie coś sprzedajecie lub oferujecie... ![]() RE: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Aizen - 30-05-2014 09:17 (30-05-2014 07:51)Admin napisał(a): Ciekawostką jest fakt że osoba która podmieniła nadpisała plik index.html zhakowała również serwis NowaPrawicaJKM.pl należący do partii Janusza Korwina-Mikke. Autor ataku pewnie wyczuł, że mamy tu wielu zwolennikówJa jednak radzę pozmieniać wszystkim hasła do swoich kont w serwisach do których mieli takie same. Ja tak zrobiłem. Lepiej dmuchać na zimne ![]() RE: Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Admin - 30-05-2014 09:20 (30-05-2014 09:17)Aizen napisał(a):Niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem(30-05-2014 07:51)Admin napisał(a): Ciekawostką jest fakt że osoba która podmieniła nadpisała plik index.html zhakowała również serwis NowaPrawicaJKM.pl należący do partii Janusza Korwina-Mikke. Autor ataku pewnie wyczuł, że mamy tu wielu zwolennikówJa jednak radzę pozmieniać wszystkim hasła do swoich kont w serwisach do których mieli takie same. Ja tak zrobiłem. Lepiej dmuchać na zimne ![]() Temat przenoszę bo sieje niepotrzebną panikę a naprawdę nie ma o co, jak będę miał więcej informacji to się z Wami nimi podzielę ![]() Ktoś shakował zarabiam.com kiedy to naprawicie ? - Admin - 30-05-2014 09:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |