Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! (/Temat-Jak-zarobic-na-YT-Metoda-na-darmowe-uniki-91744) |
RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Klin - 29-05-2014 18:20 (29-05-2014 18:00)Lion94 napisał(a): Jakbyś chciał wiedzieć to botneta można odpalić tylko skryptem lub przez panel, na Unixie, nie wiem kto ci takich głupot nagadał, a i jak widzę na filmiku jest stary Jingling który ma wersję dużo dużo starszą, a w tym 4.03 nie ma reklam, przetestuj na nowej wersji. Słucham ? W jakim sensie odpalić ? Słyszałeś kiedykolwiek o rat i spyware ? Aktualnie to Ty piszesz głupoty, aż się zaczynam uśmiechać. Co ma numerek wersji do tego czy to botnet czy nie ? Rozumiem że uważasz iż w starej wersji dołączaliśmy do botneta a w nowej nie ? Twórców olśniło i traffic pochodzi z nieba ? Z Jingling korzystam od kilku lat. Co nie zmienia faktu że to botnet. RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Lion94 - 29-05-2014 18:25 Będą chcieli ludzie to sobie sami sprawdzą czy to botnet, a nie kłócisz się z tą tezą, i tak wszystko co pobieramy w sieci to na swoją odpowiedzialność... tak też uszczupliłem w temacie, żeby nie było że komuś każe pobierać ten plik, ten bot jest moim zdaniem najlepszym oprogramowaniem jakie wyszło i HitLeap nie dorówna. RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Klin - 29-05-2014 18:44 A czy mówię że jest zły ? Korzystam od kilku lat, w innych tematach pare razy sam pisałem że do nabijania wyświetleń botnet sprawdziłby się idealnie. Dlatego zalecam korzystać za pomocą piaskownicy (sandboxie). RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Madara Uchiha - 30-05-2014 11:01 poproszę o jakiś dowód wypłaty RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Lion94 - 30-05-2014 14:23 Dowód wypłaty podałem w pierwszym poście jaki znalazłem na necie, szczerze zarabiam do tych 10$, czekam na minimium jak dostanę wypłatkę to się podziele odrazu z wami. RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - YouAreKilled - 30-05-2014 18:15 powiedz teraz jak wyłaczyć tego jingla jeśli go usunąłem a on po ponownym właczeniu nadal działa ? @@edit poradziłem sobie, dosyć prosto. RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Lion94 - 30-05-2014 19:39 Zainstaluj sobie CCleaner i w autostarcie daj wyłącz. RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - GGG205 - 31-05-2014 07:25 Ile już zbierasz ? RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - Lion94 - 31-05-2014 18:22 jestem w trakcie tworzenia kolejnych poradników, co raz świeższych pomysłów no i mam pomysł na nową niszę tak żeby ją zapoczątkować na forach US, co do zarobku jest to zarobek paru centów -traktuje to jako zabawę jak na razie RE: Jak zarobić na YT? + Metoda na darmowe uniki! - dondoonsie - 08-08-2014 21:24 Jingling nie nabija mi wyświetleń na yt |