Rzuty Rożne systemy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rzuty Rożne systemy (/Temat-Rzuty-Rozne-systemy-91695) |
RE: Rzuty Rożne systemy - Seapo - 06-06-2014 17:34 Typy na dzisiaj:Brazylia vs Serbia(Mecze Towarzyskie) powyżej 4,5 rożnych azjany polowa Niemcy vs Armenia(Mecze Towarzyskie) powyżej 5 rożnych azjany St.Patricks vs St.Patrick NY(Puchar Irlandii) powyżej 4,5 rożnych azjany RE: Rzuty Rożne systemy - Seapo - 07-06-2014 15:02 Ktoś w ogóle obserwuje z was te typy?Bo jak widać warto. Typy na dziś: Cordoba vs Mallorca(Segunda Division-Hiszpania) powyżej 5 rożnych azjany połowa Girona vs Deportico la Coruna(Segunda Division-Hiszpania) powyżej 5 rożnych azjany połowa Las Palmas vs Ponferadina(Segunda Division-Hiszpania) powyżej 5 rożnych azjany RE: Rzuty Rożne systemy - PremAccHack - 07-06-2014 15:27 Mógłbyś je rozliczać, bo nie każdy wie gdzie można znaleść wyniki z połów RE: Rzuty Rożne systemy - tremen - 07-06-2014 15:47 na bet365 w wynikach tylko musisz być zarejestrowany ile takich meczów wybierasz dziennie?? i próbowałeś innych systemów jak 2 z 4 lub 3 z 4 ?? i czym sie kierujesz przy wyborze meczów?? RE: Rzuty Rożne systemy - mareczek - 07-06-2014 17:00 (07-06-2014 15:27)PremAccHack napisał(a): Mógłbyś je rozliczać, bo nie każdy wie gdzie można znaleść wyniki z połów Takie mecze jak towarzyskie czy Segunda Division mozna sprawdzic na http://www.wyniki.com Wystarczy wejsc w mecz, statystyki i tam masz. Slabsze ligi czy jakie Puchary Irlandii itp. nie wiem gdzie sprawdzic. Ja jak koleg robie to na bet365, ale trzeba miec konto. RE: Rzuty Rożne systemy - Seapo - 08-06-2014 00:47 Ok zacznę rozliczać. Cordoba vs Mallorca-weszło Girona vs Deportico la Coruna-weszło Las Palmas vs Ponferadina-zwrot bo było równo 5 rożnych Ogólnie rzecz biorąc kupon jest zwycięski,gdyż 2 weszły i jeden zwrot czyli jakby ktoś zagrał za 90zł to wygrałby koło 200zł. Jeśli chodzi o wybór meczów to kieruje się swoim doświadczeniem i obserwacjami.Po prostu obserwuje dane ligi ile rożnych itd Obserwuje je głownie na bet365 na żywo(Nie trzeba mieć konta obserwować ile jest rożnych w danym meczu na żywo) Również korzystam,ze strony livesports.pl do obserwacji. RE: Rzuty Rożne systemy - Seapo - 18-06-2014 19:18 Ostatni tydzień na bardzo duży + Teraz stawiam mecze na MŚ oczywiście rożne oraz Ligę Islandzką,Finlandzką i Norweską.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę na PW. Pozdrawiam RE: Rzuty Rożne systemy - Mauorycy - 20-06-2014 00:16 Odezwij się Mam trochę wolnego czasu i kapitału Odp: Rzuty Rożne systemy - Damkofr - 21-06-2014 00:30 wplace kase i tez jestem zainteresowany. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Rzuty Rożne systemy - chylewskim - 22-06-2014 14:54 Ja też jestem zainteresowany, proszę o kontakt. |