Łatwy zarobek - Subskrypcje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwy zarobek - Subskrypcje (/Temat-Latwy-zarobek-Subskrypcje-91690) Strony: 1 2 |
RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - jarekb321 - 27-05-2014 22:36 PODSUMOWANIE
DZIEŃ 1 Dziś prawie nic nie zrobiłem, ponieważ zablokowali mi moje trzy główne i najbardziej rozwinięte konta (miałem tam wysoki poziom i szacunek), zatem popracowałem trochę na czwartym koncie. Może nie jakieś kokosy, ale 40zł wpadło Do jutra! Cel : 131,50/4000
RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - Zarobiony_Koles - 28-05-2014 05:34 Chcesz to rób na Instanterze, zarób z tysiąc złotych może ci wypłacą. Jak naprawdę chcesz trzepać większą kasę niż oferuję firesub przejdź na Freebiz i nie będzie problemów. A i instanter mi również wisi z kasą A co do twojego banowania kont na fb, to robisz to nie uważnie. Pomyśl trochę RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - blazej1128 - 28-05-2014 05:48 Nie kupuj iphona bo to gówno a nie telefon ja polecam nokie lumie albo samsunga s5 RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - jarekb321 - 28-05-2014 14:02 proszę Admina o usunięcie tego komentarza, ponieważ ja nie posiadam takich uprawnień (?) RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - jarekb321 - 02-06-2014 15:15 Trochę mnie nie było, ponieważ się trochę załamałem. Nie wiem czy da się w ogóle jeszcze zarabiać na subach przez facebooka.. Wstawiam post z zdjęciem i od razu blokada na grupę etc. Edytuję zdjęcie, zmieniam nazwę, co jeszcze? Jeśli ktoś ma jakieś porady dot. właśnie jak się z tym uporać to byłbym nieziemsko wdzięczny Smile Btw. poszły już wszystkie główne konta..... RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - SexPistols - 02-06-2014 16:34 Nie było Cię 3 dni i już uznałeś, że nie da się w ogóle zarabiać na subach przez facebooka? Da się. Wszystko się da. Tu się okazuje, że jednak sub sms nie jest aż takie łatwe polecam więcej poczytać, więcej pomyśleć, a później działać. Powodzenia RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - piotrekprorok - 02-06-2014 16:55 Oczywiście, że na facebooku się da (patrz sygnaturka) RE: Łatwy zarobek - Subskrypcje - jarekb321 - 02-06-2014 17:16 Dzięki za pomoc.. Przestańcie nabijać posty i nie odbiegajcie od tematu Łatwy zarobek - Subskrypcje - MaLiN - 02-12-2015 02:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |