Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pyczarka - SMS? Nie. PPA? Tak. (/Temat-Pyczarka-SMS-Nie-PPA-Tak-91616) |
RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 04-07-2014 22:25 Jakby mi nie zależało na kasie to pewnie tak. Niestety kasa jest mi teraz bardzo potrzebne i wszelkie zdradzania mojej żyłki złota pewnie byłoby strzałem w kolano. Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi. Przeanalizuj grupy jakie masz, sprawdź co się na nich dzieje i czy faktycznie opłaca ci się na nich spamować, a być może dojdziesz do wartościowych grup. RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Zarobiony_Koles - 05-07-2014 09:07 No fakt. A możesz powiedzieć jakie to są grupy? 10-20k członków, poniżej 10k. itd? RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 05-07-2014 09:40 Różnie. Pamiętajcie że ilość nie jest równa jakości. Grupa z 3 tysiącami ludzi może być bardziej konwertująca niż grupa z 10 tysięcy coś czuję, że dzisiaj wpadnie rekord. Stan do 11:20 RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Zarobiony_Koles - 05-07-2014 13:50 Co jaki czas puszczasz serię spamu? RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - mlody16918 - 05-07-2014 15:46 A ja myslałem ze spamem nie da sie ladnych sumek robić, a tu prosze :-) Musze chyba kupić jakieś konta pod spam RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - poduszka12 - 05-07-2014 15:56 Piękne zarobki Konwersja też bardzo duża. RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Yeahh - 05-07-2014 17:46 A w ilu grupach spamujesz? RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 05-07-2014 19:10 @Yeah, Tak jak pisałem wcześniej. 3 grupy. Jak poczuje że są wydojone na maksa, a raczej szybko to nie nastąpi bo jest na niej specyficzny target, to idę po następne. @mlody16918 Ja spamuje z jednego konta. Wystarczy spamować umiejętnie to nie dostanie się bloka. Jak pomyślisz to dojdziesz do tego jak spamować z głową @Zarobiony_Koleś W weekend opłaca się często, bo masa ludzi siedzi, w tygodniu 3x dziennie, rano, popołudniu i wieczorem. Ogólnie się wkurwiłem dzisiaj, gdyż przez 6 godzin nie miałem internetu i przez ten czas wpadło mi jeden lead tylko. Ogólnie mam 17 rejestracji dzisiaj, 18 to rekord. Przed północą wrzuce foto. RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Zarobiony_Koles - 05-07-2014 21:25 Kto ci dostarcza internet? RE: Pyczarka - Dziennik SMSowy - Freebiz.pl - Pyczarka - 05-07-2014 21:27 radiówka. eTurbo. Robią to na zasadzie, że w osiedlu robią z jakiegoś klienta główny nadajnik, tzn w jego domu dają główną antene na osiedle i ona udostępnia internet innym. Od 3 dni były problemy właśnie z tym ziomkiem, ale to były chwilowe raczej. Dzisiaj niestety po całosci poleciał gościu. |