!PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty (/Temat-PILNE-radio-samochodowe-nie-czyta-plyty-91555) Strony: 1 2 |
RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - 3.14 - 25-05-2014 11:42 stawiam na uwalona nagrywarkę zobacz czy ona czyta jakąkolwiek płytę, tak jak ktoś już napisał spróbuj nagrać płytkę w formacie audio z najmniejsza prędkością zapisu do tego celu użyj ImgBurn jeśli nie połapiesz się jak w nim to nagrać to tutaj masz poradnik (w polu cd text zaznacz żaden bo nie wiem czy twoje radyjko obsługuję tą funkcję): http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/index.php?sm=imgburn/cd-text RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - Scoobyx - 25-05-2014 11:45 Nagrywarka jest zepsuta. Mam tak samo w laptopie, płyty czyta, ale nie nagrywa(wszystkie "psuje"). Pewnie laser już nie ten co kiedyś. RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - BloNdyN - 25-05-2014 15:10 Czyta inne plyty normalnie. Wlasnie teraz wpadlem na to, ze moze nagrywarka jest zepsuta... Ja mam wlasnie laptopa... gwarancja sie skonczyla w marcu... Eh.. sprobuje ostatni raz tym programem co kazdy radzi, jak nie dam komus aby nagral.. A mozecie jakies radio dobre na usb polecic? RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - Knight97 - 25-05-2014 15:22 A po co wymieniać radio? Nie taniej wyjdzie Ci kupić transmiter FM i puszczać muzykę z tego? RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - marcel_kk - 25-05-2014 16:12 (25-05-2014 15:10)BloNdyN napisał(a): Czyta inne plyty normalnie. Wlasnie teraz wpadlem na to, ze moze nagrywarka jest zepsuta... Ja mam wlasnie laptopa... gwarancja sie skonczyla w marcu... Eh.. sprobuje ostatni raz tym programem co kazdy radzi, jak nie dam komus aby nagral.. Nagrywaj najmniejsza prędkością jaka jest w opcjach nagrywarki, miałem kiedyś podobny problem i przyczyna była za duża prędkość, z tego co czytałem to dane są porozrzucane po sektorach i laser w odtwarzaczu samochodowym nie radzi sobie z odczytem. RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - BloNdyN - 25-05-2014 17:07 minimalni3 10x moge. Radio chce nowe abym mogl z usb sluchac ulubionych kawalkow RE: !PILNE! radio samochodowe nie czyta plyty - Scoobyx - 25-05-2014 17:22 Kup sobie jeszcze radio z wejściem aux + kabel i muzykę z telefonu będziesz mógł odtwarzać. |