Dziennik pracy adf.ly i inne serwisy zarobkowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy adf.ly i inne serwisy zarobkowe (/Temat-Dziennik-pracy-adf-ly-i-inne-serwisy-zarobkowe-91548) Strony: 1 2 |
RE: Dziennik pracy adf.ly i inne serwisy zarobkowe - xGrubszy - 27-05-2014 21:29 Dzień 4: Nie miałem dziś wgl. ochoty na robienie czegokolwiek, więc odpuściłem sobie 1 dzień spamowania. Co dzisiaj zrobiłem/będę robił: -Dostałem bana na kilka fake kont, założyłem nowe lecz nic na nich nie robiłem. Dziś zarobiłem: 0,26$ *3zł= 0,78zł
Cel: 44,36/3000zł RE: Dziennik pracy adf.ly i inne serwisy zarobkowe - xGrubszy - 28-05-2014 21:01 Dzień 5: Wyjeżdżam do Hiszpanii wraz z klasą na "zieloną szkołę" więc dziennik będzie prowadzony teraz przez 2 tygodnie nie najlepiej :/ Czasem rzucę posta co zdobyłem itp. Co dzisiaj zrobiłem/będę robił: -Kolejne fake konta zblokowane Dziś zarobiłem: 0,08$ *3zł= 0,24zł
Cel: 44,60/3000zł Dziennik pracy adf.ly i inne serwisy zarobkowe - daniel42na - 27-10-2014 21:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |