Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 09:37 Wstał nowy dzień, czas brać się do roboty. (24-05-2014 22:17)Zarobiony_Koles napisał(a): Jeżeli chodzi o PPA to zapukaj do Diqitona (czy jak on tam) albo Surfera, jest jeszcze kilku, ale ci odnoszą najlepsze wyniki ;d Dzięki za starania, jednak ani tego ani tego wyszukać mi nie chce. :/ Wczoraj ustaliłem sobie cele, ale chcę coś dodać: -poczytać i dowiedzieć się trochę o subskrypcjach sms -napisać artykuł który nie daj Boże nie będzie powtórką innego Dzisiaj ogółem chcę zrobić już coś konkretnego, w końcu zarabiać! Miejmy nadzieję że dam radę. Odp: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - casualsprojects - 25-05-2014 10:00 Diqtion - wejdz w dział FireCash Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - Krashai - 25-05-2014 10:17 Powodzonka xd RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 10:23 Dziękuję. Przy okazji napisałem już do Diqtion, mam konto na FireCash. Ciekaw jestem czy coś dzisiaj zarobię. Ale początki bywają trudne. Zapomniałem dodać, że zacząłem prowadzić też dziennik offline, w notatniku. Tam piszę bardziej szczegółowo, co jest opłacalne a co nie. Kiedyś jak będzie tego tam dużo, to może będzie to dobra kopalnie wiedzy. Mam pytanie do znawców FireCash. Czemu mam konto ultimate, skoro jestem całkowicie nowy? Ultimate konto to najwyższe z możliwych. ;o to dlatego że z refflinka jestem czy co? RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 13:22 Mam już kilka plików na FireCash. Zaraz wrzucę jakiś większy, bo mam już konto na fb, z fajną laską na avatarze. Coś mi się wydaję że dzisiaj zarobię. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 25-05-2014 13:46 Jeśli chcesz spamić fake kontami na FB to bardziej polecam subskrypcje sms. Serwisy freebiz czy firesub. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 14:13 A czy są na firesub takie ankiety żeby po angielsku? Bo głównie z takimi mam do czynienia. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 25-05-2014 14:33 Jeśli chodzi o inne narodowości to subskrypcje odpadają, chyba, że zna ktoś taki serwis. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 14:40 Kurdę, muszę zrobić więc od nowa konto... szkoda trochę ale lajt, to moment. NAJNOWSZE WIEŚCI: Idzie mi do duppy! Nie potrafię nikogo namówić do kliknięcia w link i tak dalej... tracęęęę wiaręęę .. ;x RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 25-05-2014 16:49 Spierdzieliłem sprawę, ban na facebook. Muszę założyć nowego. |