No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) (/Temat-No-to-moze-E-Sport-Obstawiamy-LoLa-uzywajac-Bitcoinow-Lub-na-Bet365-91373) Strony: 1 2 |
RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 08:36 Mecze 1-4 do przodu, mecz piąty - trzeba było posłuchać mózgu Tak czy siak - dwa pewniaki weszły. Później wrzucę podsumowanie dnia wczorajszego oraz rozpiskę na dziś. Pozdrawiam. RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - Tiger04 - 24-05-2014 08:46 Europy nie warto ostatnio obstawiać wyniki w sumie ciężko przewidzieć. Z Ameryki to jedynie wątpliwości do TSM potrafią wygrać z każdym jak i z każdym przegrać :|. RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 11:32 (24-05-2014 08:46)Tiger04 napisał(a): Europy nie warto ostatnio obstawiać wyniki w sumie ciężko przewidzieć. Z Ameryki to jedynie wątpliwości do TSM potrafią wygrać z każdym jak i z każdym przegrać :|. TSM nic nie pokaże na razie. Gleeb na supporcie jeszcze nie jest tak dobry jak był Xpecial ale Amazing to niewątpliwy upgrade po TheOddOne. CLG jeszcze musi się dotrzeć - widać problemy w komunikacji. Ale Seraph ma ogromny potencjał (jego czas reakcji jest nieziemski - wczorajszy flash + ult shyvany żeby zatrzymać Bullet Time Miss Fortune to było cudo). Będzie tak jak w zeszłym sezonie - CLG dotrze się w okolicach 5 tygodnia i będzie niszczyć. C9 nadal dominuje. Nic więcej dodać nie mogę. Zaskoczenie ze strony Dignitas. Duże zaskoczenie. Mogą spokojnie bić się o 4 miejsce w tym sezonie. LMQ to jedyny pretendent do walki o 1 miejsce na dzień dzisiejszy mimo tego, że dołączyli dopiero do LCS. EG/Curse/Complexity dół tabeli. Nic nowego. RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 13:10 NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Pierwszy - Podsumowanie Mecz 1 [FUN] Cloud 9 vs. TSM Mój typ: wygrywa Cloud 9 - trafiony Mecz 2 [PEWNIAK] Curse vs. CLG Mój typ: wygrywa CLG! - TRAFIONY Mecz 3 [PEWNIAK] LMQ vs. EG Mój typ: wygrywa LMQ! - TRAFIONY Mecz 4 [FUN] Complexity vs. Dignitas Mój typ: wygrywa Dignitas - trafiony Mecz 5 [FUN] CLG vs. LMQ Mój typ: CLG - pudło Szkoda, że CLG nie wygrało. Było blisko. Typ [PEWNIAK] skuteczność 100% NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Drugi Mecz 1 [FUN] TSM vs. Curse Mój typ: wygrywa TSM Mecz 2 [PEWNIAK] Complexity cs. LMQ Mój typ: wygrywa LMQ! Mecz 3 [FUN] Dignitas vs. EG Mój typ: wygrywa Dignitas Mecz 4 [PEWNIAK] TSM vs. Complexity Mój typ: wygrywa TSM Mecz 5 [PEWNIAK] Dignitas vs. Cloud 9 Mój typ: wygrywa C9 Mecz 6 [FUN] EG vs. CLG Mój typ: wygrywa CLG Typy na dziś. Można grać na Nitrogen Sports (zapraszam do rejestracji z refa) lub na Bet365. Pozdrawiam. RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 25-05-2014 09:43 NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Drugi - Podsumowanie Mecz 1 [FUN] TSM vs. Curse Mój typ: wygrywa TSM - trafiony Mecz 2 [PEWNIAK] Complexity cs. LMQ Mój typ: wygrywa LMQ! - TRAFIONY Mecz 3 [FUN] Dignitas vs. EG Mój typ: wygrywa Dignitas - trafiony Mecz 4 [PEWNIAK] TSM vs. Complexity Mój typ: wygrywa TSM - TRAFIONY Mecz 5 [PEWNIAK] Dignitas vs. Cloud 9 Mój typ: wygrywa C9 - PUDŁO (WTF) Mecz 6 [FUN] EG vs. CLG Mój typ: wygrywa CLG - trafiony Diginitas to czarny koń w tym sezonie. Szczęka na podłodze jak oglądałem wczorajszy mecz. To tak jakby Polska wygrała z Brazylią bo ściągnęła do siebie 2 piłkarzy pokroju C. Ronaldo. Skuteczność typów [PEWNIAK] na dany dzień: 66% Skuteczność typów [PEWNIAK] całkowita: 80% NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Trzeci Mecz 1 [PEWNIAK] LMQ vs. Curse Mój typ: wygrywa LMQ Mecz 2 [PEWNIAK] Cloud 9 vs. Complexity Mój typ: wygrywa Cloud 9 Mecz 3 [FUN] EG vs. TSM Mój typ: wygrywa TSM Mecz 4 [FUN] Curse vs. Dignitas Mój typ: wygrywa Dignitas Mecz 5 [FUN] CLG vs. C9 Mój typ: wygrywa CLG Zapraszam do rejestracji z refa na Nitrogen Sports. Typy dostępne na Bet365 oraz w punktach Fortuna. Pozdrawiam. RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - paweł-rum - 16-06-2014 12:12 grasz dalej? |