Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284)
+--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326)
+--- Wątek: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) (/Temat-No-to-moze-E-Sport-Obstawiamy-LoLa-uzywajac-Bitcoinow-Lub-na-Bet365-91373)

Strony: 1 2

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 08:36

Mecze 1-4 do przodu, mecz piąty - trzeba było posłuchać mózgu Big Grin

Tak czy siak - dwa pewniaki weszły. Później wrzucę podsumowanie dnia wczorajszego oraz rozpiskę na dziś. Pozdrawiam.

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - Tiger04 - 24-05-2014 08:46

Europy nie warto ostatnio obstawiać wyniki w sumie ciężko przewidzieć. Z Ameryki to jedynie wątpliwości do TSM potrafią wygrać z każdym jak i z każdym przegrać :|.

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 11:32

(24-05-2014 08:46)Tiger04 napisał(a):  Europy nie warto ostatnio obstawiać wyniki w sumie ciężko przewidzieć. Z Ameryki to jedynie wątpliwości do TSM potrafią wygrać z każdym jak i z każdym przegrać :|.

TSM nic nie pokaże na razie. Gleeb na supporcie jeszcze nie jest tak dobry jak był Xpecial ale Amazing to niewątpliwy upgrade po TheOddOne.

CLG jeszcze musi się dotrzeć - widać problemy w komunikacji.
Ale Seraph ma ogromny potencjał (jego czas reakcji jest nieziemski - wczorajszy flash + ult shyvany żeby zatrzymać Bullet Time Miss Fortune to było cudo). Będzie tak jak w zeszłym sezonie - CLG dotrze się w okolicach 5 tygodnia i będzie niszczyć.

C9 nadal dominuje. Nic więcej dodać nie mogę.

Zaskoczenie ze strony Dignitas. Duże zaskoczenie. Mogą spokojnie bić się o 4 miejsce w tym sezonie.

LMQ to jedyny pretendent do walki o 1 miejsce na dzień dzisiejszy mimo tego, że dołączyli dopiero do LCS.

EG/Curse/Complexity dół tabeli. Nic nowego.

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 24-05-2014 13:10

NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Pierwszy - Podsumowanie

Mecz 1 [FUN]
Cloud 9 vs. TSM
Mój typ: wygrywa Cloud 9 - trafiony

Mecz 2 [PEWNIAK]
Curse vs. CLG
Mój typ: wygrywa CLG! - TRAFIONY

Mecz 3 [PEWNIAK]
LMQ vs. EG
Mój typ: wygrywa LMQ! - TRAFIONY

Mecz 4 [FUN]
Complexity vs. Dignitas
Mój typ: wygrywa Dignitas - trafiony

Mecz 5 [FUN]
CLG vs. LMQ
Mój typ: CLG - pudło Sad

Szkoda, że CLG nie wygrało. Było blisko.

Typ [PEWNIAK] skuteczność 100% Smile

NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Drugi

Mecz 1 [FUN]
TSM vs. Curse
Mój typ: wygrywa TSM

Mecz 2 [PEWNIAK]
Complexity cs. LMQ
Mój typ: wygrywa LMQ!

Mecz 3 [FUN]
Dignitas vs. EG
Mój typ: wygrywa Dignitas

Mecz 4 [PEWNIAK]
TSM vs. Complexity

Mecz 5 [PEWNIAK]
Dignitas vs. Cloud 9
Mój typ: wygrywa C9

Mecz 6 [FUN]
EG vs. CLG
Mój typ: wygrywa CLG

Typy na dziś.
Można grać na Nitrogen Sports (zapraszam do rejestracji z refa) lub na Bet365.

Pozdrawiam.

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - nyn - 25-05-2014 09:43

NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Drugi - Podsumowanie

Mecz 1 [FUN]
TSM vs. Curse
Mój typ: wygrywa TSM - trafiony

Mecz 2 [PEWNIAK]
Complexity cs. LMQ
Mój typ: wygrywa LMQ! - TRAFIONY

Mecz 3 [FUN]
Dignitas vs. EG
Mój typ: wygrywa Dignitas - trafiony

Mecz 4 [PEWNIAK]
TSM vs. Complexity
Mój typ: wygrywa TSM - TRAFIONY

Mecz 5 [PEWNIAK]
Dignitas vs. Cloud 9
Mój typ: wygrywa C9 - PUDŁO (WTF)

Mecz 6 [FUN]
EG vs. CLG
Mój typ: wygrywa CLG - trafiony

Diginitas to czarny koń w tym sezonie. Szczęka na podłodze jak oglądałem wczorajszy mecz. To tak jakby Polska wygrała z Brazylią bo ściągnęła do siebie 2 piłkarzy pokroju C. Ronaldo.

Skuteczność typów [PEWNIAK] na dany dzień: 66%
Skuteczność typów [PEWNIAK] całkowita: 80%

NA LCS Summer Split Tydzień 1 Dzień Trzeci

Mecz 1 [PEWNIAK]
LMQ vs. Curse
Mój typ: wygrywa LMQ

Mecz 2 [PEWNIAK]
Cloud 9 vs. Complexity
Mój typ: wygrywa Cloud 9

Mecz 3 [FUN]
EG vs. TSM

Mecz 4 [FUN]
Curse vs. Dignitas
Mój typ: wygrywa Dignitas

Mecz 5 [FUN]
CLG vs. C9
Mój typ: wygrywa CLG

Zapraszam do rejestracji z refa na Nitrogen Sports. Typy dostępne na Bet365 oraz w punktach Fortuna.

Pozdrawiam.

RE: No to może... E-Sport? Obstawiamy LoLa używając Bitcoinów! (Lub na Bet365) - paweł-rum - 16-06-2014 12:12

grasz dalej?