Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków (/Temat-Pilne-Poszukuje-placacych-skracaczy-linkow-91316)

Strony: 1 2

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - xGrubszy - 23-05-2014 23:21

za bota szybko chyba bana dostaniesz według mnie Big Grin

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - patryk006 - 24-05-2014 13:25

(23-05-2014 23:21)xGrubszy napisał(a):  za bota szybko chyba bana dostaniesz według mnie Big Grin

To zależy, głównie od tego jak będą z niego korzystać userzy, jeśli nie będą myśleć to oczywiście dostaną bana po paru dniach ale jak będą przestrzegać zaleceń to będzie to ładnie zamaskowane wszystko Wink

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - mailmetrash - 14-06-2014 10:06

Można właśnie jakiś clickring wyhaczyć i porozdawać ludziom autoklikacza. No i w takim clickringu na 10k osób, gdzie 90% ma uruchomionego klikacza spokojnie 10$ dziennie człowiek zarobi. Tylko chyba lepiej takiego clickringa inaczej wykorzystać, bo skracacze naprawdę tragicznie płacą. Już lepiej ogarnąć te surwejce z pobieraniem hacków do majnkrafta.

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - MindRoller - 14-06-2014 10:58

Shorte.st jest chyba ostatnim najlepszym tego typu serwisem. Jeśli istnieją inne oprócz tych z których aktualnie korzystasz, to raczej nie ma nawet sensu się nimi interesować przez beznadziejne stawki.

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - poladnchlop - 14-06-2014 12:03

(23-05-2014 21:37)Szalony napisał(a):  Zarabiałem tam na bc ale jakoś do tej pory nie otrzymałem wypłaty...

ja dostałem równe 41$ wczoraj

RE: [Pilne] Poszukuję płacących skracaczy linków - Vanquer - 16-06-2014 18:02

Moim zdaniem tylko shorte.st najlepszy Smile