![]() |
Jaki hosting wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Jaki hosting wybrać? (/Temat-Jaki-hosting-wybrac-91108) |
Odp: Jaki hosting wybrać? - WalecByWalec - 24-05-2014 16:30 Dziekuje wszystkim za odpowiedz, hosting wybralem w bizneshost za 46 zl ze znizka, a domene z ukryciem danych za 12 zl na domeny.com (com). (Jakby ktos chcial znizke na hosting to pisac na PW ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 RE: Jaki hosting wybrać? - Leaders - 25-05-2014 21:05 (15-05-2014 18:49)WalecByWalec napisał(a): Witam, chce zacząc zarabiać na PPA i chciałbym się dowiedzieć, gdzie hosting wybrać? Żeby było tanio i dobrze Jeżeli pod PPA to zaintreesuj się BlogLock.net ![]() ![]() RE: Jaki hosting wybrać? - daroxpl3233 - 15-06-2014 13:53 Ja siedzę na minthost i wszystko hula ![]() RE: Jaki hosting wybrać? - sheko12 - 17-06-2014 17:01 biznes-host.pl, kylos.pl, ovh.pl w pakiecie podstawowym Ci wystarczy. RE: Jaki hosting wybrać? - bodek7654 - 17-06-2014 22:46 a jezeli podczepie sie pod pytanie chodzi mi o hosting z duzym tranferem danych najlepiej nieograniczony + wytrzyma duzy ruch , strona bedzie malo wazyc wiec miejsce moze byc male, macie cos do polecenia ? RE: Jaki hosting wybrać? - linoskoczek - 18-06-2014 15:21 (17-06-2014 22:46)bodek7654 napisał(a): a jezeli podczepie sie pod pytanie chodzi mi o hosting z duzym tranferem danych najlepiej nieograniczony + wytrzyma duzy ruch , strona bedzie malo wazyc wiec miejsce moze byc male, macie cos do polecenia ? Duży ruch to znaczy? Dla jednego duży ruch to 100 dziennie, dla innego 1 000 000. Jakie zużycie transferu? Nielimitowany transfer na hostingach to w większości przypadków mit. RE: Jaki hosting wybrać? - bodek7654 - 18-06-2014 16:23 od 5k do 10k dziennie , moj obecny nie wyrabia RE: Jaki hosting wybrać? - Kede - 18-06-2014 18:14 Na co nielimitowany transfer (co jest oczywiście chwytem marketingowym), skoro najważniejszym parametrem są limity CPU (czasem też ram). Druga sprawa to czy to strona statyczna czy dynamiczna (cms np. wordpress) bo jedna strona może nie generować w ogóle obciążenia a inna zajeżdżać serwer VPS a co już mówić o zwykłym sharedzie z 2% limitem cpu... ![]() RE: Jaki hosting wybrać? - bodek7654 - 18-06-2014 18:50 to strona landing page HTML , moj hosting niby jest ok ale jak czasami mam 500 osob online to siada albo tak zamula ze koniec swiata, hositng wykupiony tutaj http://superbnexus.com/linux-hosting.php , wersja Gold wiem ze maja tam jescze inne oferty ale dogadac sie z nimi to trzeba czekac nieraz 2-3 dni na odpowiedz , a jak ci strona padnie to jest to sporo czasu , dlatego poszukalbym cos innego najlepiej tez za granica . Do tej pory strona dzialala tylko w celach promocyjnych kanalu YT obecnie chce ja lekko zmodyfikowac w maszynke do zarabiania na CPA , dlatego nie moze mi dziennie strona padac 2-3 razy albo tak zamulac zeby nie wejsc na nia, wiem ze niektorzy tutaj maja wiekszy ruch niz moja stronka dlatego was sie dopytuje niz google gdzie kazdy reklamuje swoja siec serwerow co powoduje ze opinie nie sa rzetelne RE: Jaki hosting wybrać? - linoskoczek - 18-06-2014 20:16 (18-06-2014 18:50)bodek7654 napisał(a): to strona landing page HTML , moj hosting niby jest ok ale jak czasami mam 500 osob online to siada albo tak zamula ze koniec swiata, hositng wykupiony tutaj http://superbnexus.com/linux-hosting.php , wersja Gold wiem ze maja tam jescze inne oferty ale dogadac sie z nimi to trzeba czekac nieraz 2-3 dni na odpowiedz , a jak ci strona padnie to jest to sporo czasu , dlatego poszukalbym cos innego najlepiej tez za granica . Do tej pory strona dzialala tylko w celach promocyjnych kanalu YT obecnie chce ja lekko zmodyfikowac w maszynke do zarabiania na CPA , dlatego nie moze mi dziennie strona padac 2-3 razy albo tak zamulac zeby nie wejsc na nia, wiem ze niektorzy tutaj maja wiekszy ruch niz moja stronka dlatego was sie dopytuje niz google gdzie kazdy reklamuje swoja siec serwerow co powoduje ze opinie nie sa rzetelne Który pakiet kupiony? Masz jakieś statystyki dotyczące zużycia zasobów przez stronę? Jaki budżet? |