Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) (/Temat-Mail-do-Lockerz-pomoc-nie-znajacym-angielskiego-911) |
RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - NIK - 22-01-2010 14:05 proszę przetłumaczcie mi ten tekst: Witam na wstępie chciałbym złożyć wielkie przeprosiny ponieważ dopuściłem się niewybaczalnego błędu. Polega on na tym że zrobiłem fałszywe e-maile zamiast uczciwie zapraszać ludzi . Bardzo żałuje mojego postępowania ale prosiłbym o usunięcie mojego konta lub wyzerowanie PTZ ponieważ chiciałbym zacząć od nowa ale uczciwie zarabiać PTZ.Jeszcze raz bardzo przepraszam i proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - mikobro - 22-01-2010 17:12 Prosze o przetłumaczenie na ang : Witam W związku z meilem który dostałem chciałbym zrezygnować z nagrody (Fifa Soccer 2010 - X360). Równocześnie proszę o zwrot obiecanych 100 PTZ Pozdrawiam RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Jeppers - 22-01-2010 19:05 Hello I want resign for my prize (Fifa Soccer 2010 - X360) and I want my 100 ptz back Can You do it ? Thanks Regards. RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Kleszczman - 23-01-2010 00:13 (19-01-2010 21:34)ukaj napisał(a): mam konto od 4.12.09 i od tamtego momentu nie mam naliczanych ptz ani znajomych caly czas wyswietla sie 0 Tłumaczenie: Hello I have my account since 4.12.09 and from that moment on my ptz are not assessed and my friends either The only thing is that I still have 0 PTZ. After the new year and many e-mails send to you, nothing has changed, what is worse I can`t now even enter the DAILIES section or MY ACCOUNT due to the error: http://img96.imageshack.us/img96/9681/beztytuubmpd.jpg. Is there anything you could do with that ?? If not I would like to ask if there is a possibility of creating another (working) account and transfer my friends list there ? Thank you. (22-01-2010 14:05)NIK napisał(a): Witam na wstępie chciałbym złożyć wielkie przeprosiny ponieważ dopuściłem się niewybaczalnego błędu. Tłumaczenie: Hello Firstly I would like to strongly apologize for an unforgivable mistake that I have made. It basis on the fact that I have made several fake accounts instead of inviting friends according to the terms of the site. I regret my deed and I would like to ask for deleting my account or erasing my PTZ because I'd like to start again and honestly earn PTZ. I apologize once more and ask for clemency. All the best XXX RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Pysik89 - 28-01-2010 10:56 (23-01-2010 00:13)Pysik89 napisał(a): Hey lockerz RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - RedSkal - 28-01-2010 12:32 Nie ma sensu tego tłumaczyć, Ty wysłałeś zaproszenie uczciwie. To już problem tej osoby jeśli by chciała dalej zbierać punkty, dostać koszulkę etc. Ty już nie masz nic z tym wspólnego. Sam mam jedno osobę, która podała fałszywe dane ale mimo to koszulka doszła. RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Pysik89 - 28-01-2010 12:56 Być może masz racje,jednakże słyszałem, że lockerz gdy wysyła koszulkę nie weryfikuje konta...weryfikacja następuję dopiero podczas zamawiania większych nagród np:PSP,Xbox itp Wiesz nie chciałbym być później nie mile zaskoczony od strony lockerz RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - RedSkal - 28-01-2010 14:07 Tylko slyszales wiec nie jestes pewny Co do potwierdzenie Z-listera, przyjdzie mail. Hello, I`m writing to You because I have a problem with fake accounts. I have in my list accounts "snajper039, tiger462" What I have to do with those account ? Do You approve those accounts ? When I`m sanding my invitations to my friends I don`t have any influence what the wrote in their account settings. I want to inform You about that situation. I also have one account from same IP as I have, it belongs to my girlfriend. When I was sending invitations I was sending them in the honest way I could. If You think that accounts "snajper039, tiger462" are fake, please delete them from my Z-List. I want to be very honest with You and I want to be sure that my account don`t have fake accounts and I don`t loose Z-List status. Last my question refers to the Z-List status, How do You accept it ? Thank You for Your help. Regards, Pysik Tomasz RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - Pysik89 - 28-01-2010 23:31 Dzięki wielkie Mam jeszcze jedno pytanko Wiadomość mogę im śmiało wysłać poprzez zakładkę Contact Us na stronie lockerz? czy muszę pisać na jakiś konkretny adres? RE: Mail do Lockerz (pomoc nie znającym angielskiego) - RedSkal - 28-01-2010 23:32 Contact Us będzie pasowało |