Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie (/Temat-Sposob-Metody-Shorte-st-Od-Mnie-do-Cie-91006)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 12:10

Robię głównie na Polski Rynek ;D W takim razie jak bede miał coś na inny też będe wrzucał. @up jeżeli to ogarniemy to botów juz nie bede sprzedawał tylko dla nas będą ;D

@EDIT dobra koniec spamu ;D

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Bandaid - 14-05-2014 16:38

Porządna wstawka, podoba mi się to, że dzielisz się wieloma rzeczami na forum, w przeciwieństwie do wielu osób.

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - lobodzinskii - 14-05-2014 19:40

Dzięki Smile udało mi się w godzinę zarobić 5$

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 19:49

Co ty mówisz ;D Szalony jesteś ;D

Odp: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Kaspirek - 14-05-2014 19:50

OooOoo ,d dziekujemy ,d plusika damy a na komorce nie moge ,d

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 20:19

@Bandaid

Po to jestem na forum i się na nim udzielam. Staram się pomagać każdemu kto napisze i robię to bezinteresownie. Nie obchodzi mnie czy robię sobie czy innym konkurencję. Mam satysfakcję z tego że przekazałem komuś wiedzę dzięki której może rozwijać skrzydła.

Może kiedyś dostanę się tam gdzie Pan. Do Elity.

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - surfer0700 - 14-05-2014 20:22

(14-05-2014 20:19)AnnaKa napisał(a):  @Bandaid

Po to jestem na forum i się na nim udzielam. Staram się pomagać każdemu kto napisze i robię to bezinteresownie. Nie obchodzi mnie czy robię sobie czy innym konkurencję. Mam satysfakcję z tego że przekazałem komuś wiedzę dzięki której może rozwijać skrzydła.

Może kiedyś dostanę się tam gdzie Pan. Do Elity.

Fajnie że się dzielisz z innymi, też kiedyś tak postępowałem. Mam nadzieję że potrwa to jak najdłużej Wink
Oczywiście rep za wstawke.

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Lukines - 14-05-2014 20:22

AnnaKa Smile Marzenie każdego kto bardziej wkręca sie w forum ;D

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - AnnaKa - 14-05-2014 20:26

Zapewne wstawię jeszcze wiele ale tylko tutaj ponieważ nie podoba mi się forum ogólne iż tam są same pijawki... Nawet głupiego repucika nie dadzą za wstawkę tylko zasysają megabajty w mega ilościach z forum a od siebie nic.

Chce się przyczynić do rozwoju forum i w każdej wolnej chwili będę starał się to robić.

RE: Sposób/Metody Shorte.st Od Mnie do Cie - Noozer - 14-05-2014 20:29

Gratuluję takiej postawy Wink
Jak będę miał czas to przetestuje, zasłużony repucik oczywiście.