Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! (/Temat-Zarabiaj-z-Fararrem-w-EliteMonetize-90911) Strony: 1 2 |
RE: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Fararro - 03-12-2014 17:01 Przypomne, taka prośba do was: Pisząć do mnie czy to pw czy gg , podajcie nick z jakiego forum (na pw nie musicie xD), i dalej piszcie co robiliscie do tej pory, gdzie, jakie byly tego efekty, co umiecie, no i oczywiscie czego nie umiecie i z czym macie problemy. Ja wtedy od razu mogę się odnieść do waszej wiadomości. A po drugie, PW na forum nie przepadają, natomiast gg często lubi się zwiesić, albo komp zrobić aktualizację w nocy itd więc czasem po prostu nie wiem , że pisaliście i warto jak nie odpisze dzien czy dwa napisać drugi raz RE: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Kaspirek - 05-12-2014 17:32 Polecam zapisalem sie niedawno ale widze ze cierpliwy czlowiek i dobry kontakt . Zobaczymy na ile cierpliwy ^_~ RE: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Fararro - 08-12-2014 13:55 Dzięki za miłą opinię W wekend mnie nie było, odpisuję dziś na wszystkie wiadomości, jak kogoś pominę - przypominać się Zapraszam. RE: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Fararro - 11-12-2014 20:49 Problemy z lapkiem, za 1-3 dni wszystkim odpisze (postaram sie jak najszybciej) z góry sory RE: Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Fararro - 13-01-2015 14:21 Po przerwie świąteczno-noworocznej miałem awarię laptopa, już jestem, zaczynam odpisywać na wszelkie wiadomości, mam nadzieję, że do jutra się uporam. Zapraszam serdecznie! Zarabiaj z Fararrem w EliteMonetize! - Hybrid1990 - 06-11-2018 18:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |