ScrapeBox - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ScrapeBox (/Temat-ScrapeBox-90847) Strony: 1 2 |
RE: ScrapeBox - RoyMaster - 18-05-2014 17:15 Do czego ten program? RE: ScrapeBox - lots_terror - 18-05-2014 17:50 @RoyMaster Scrapebox potrafi m.in. : -umieszczać komentarze na blogach (automatycznie i półautomatycznie) -wyszukiwać miejsca do publikacji wpisów wedle wybranych kryteriów -edytować i filtrować zebrany list linków -sprawdzać PR, indeksacę wpisów czy domen -przyśpieszenie indeksacji (w teorii) -pingować -zbierać słowa kluczowe -zbierać darmowe proxy i filtrować je według narzuconych kryteriów Innymi słowy za pomocą scrapeboxa możesz wyszukać miejscówki do spamowania, a później na nich postować, z tą uwagą, że wersja tu umieszczona jest już przestarzała, druga sprawa, że nie działają w niej wtyczki, dla których warto używać scrapeboxa przez co jego użyteczność w tym wypadku jest zerowa ( w mojej subiektywnej ocenie ) RE: ScrapeBox - djram - 20-05-2014 06:38 Jak bez użyteczny program ? scrapuje wszystko bardzo dobrze, moze nie wszystkie opcje działają, ale ja łacze go z gscraperem , a uwierzcie mi ze znalezienie działającej wersji dluzej niz kilka dni w google bez wirusów jest bardzo czasochłonne RE: ScrapeBox - AnnaKa - 26-05-2014 14:43 Lukines i to jest właśnie to o czym Ci mówiłem na ZC powoli nie ma już sensu nic się udzielać co z tego że dzielisz się wiedzą i programami jak i tak będzie źle... Program dział jak należy i jak na ''darmową wersję'' jest b.dobrze RE: ScrapeBox - pablo12 - 26-05-2014 15:04 pozwolę sobie o wrzucenie info nt ScrapeBox szczególnie dla nowych - spamerów może komuś się przyda wujek Google wie wszystko Scrapebox - pytania początkującego spamera ScrapeBox - Artinesse - 22-04-2019 19:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |