![]() |
[Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17) +------ Wątek: [Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? (/Temat-Zamkniety-Co-bys-zrobil-gdy-by-Lockerz-przestalo-by-byc-sponsorowane-9042) Strony: 1 2 |
RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Kilol - 21-06-2010 21:48 "Załamał bym się". W sumie byłoby to koniec przygody LFE i Lockerz... RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - BartuS - 22-06-2010 07:16 "Wpadł bym w paranoję i wziął ostatnią paczkę z Lockerz i bym powiedział: "U mnie zawsze zostaniesz w pamięci"" Zaznaczyłem to. Żeby do tego nei doszło. LFE by sie skończylo RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Dominator - 22-06-2010 09:18 Chciałem zobaczyć co by się stało z użytkownikami a tutaj WOW !!! Ale przez myśl mi nie przeszło żeby lockerz skończyło. Cieszmy się że jest RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Tech - 22-06-2010 12:46 Ja bym skoczył z balkonu. RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Yanke$ - 22-06-2010 14:38 Wyciągnąłbym piłę mechaniczną z garażu i na wzór "Texańskiej masakry piłą mechaniczną" w przebraniu jakiegoś potwora pociął całą swoją rodzinę na drobne kawałeczki, sypiąc solą jak popadnie. Potem szybko z minigunem do szkoły, pozabijać wszystkich podczas apelu na sali gimnastycznej, wykrzykując co chwila dziko "Lockerz zbankrutowało". Na koniec pojechał do Francji, wszedł na wieżę Eiffla, pomachał wszystkim telewizjom międzynarodowym, krzyknął głośno "POLACY nic się nie stało" i skoczył. Amen. Kolejna bezsensowna ankieta. Lockerz to lockerz, nie jest dla mnie całym życiem.. RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Zythus - 22-06-2010 14:46 Powiedziałbym "ThisBox RLZ". RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Satan - 22-06-2010 14:53 Postąpił bym zgodnie z instrukcją pt."Co zrobić jak LOCKERZ.COM padło ?" Tj. 1.Weź łopatę-wielką-jak-ch*j-lucyfera. 2.Zagarnij nią jak najwięcej ludzi. 3.Wrzuć do kotła. KONIEC Na serio to zrobił bym... nic ![]() RE: Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - candia - 27-06-2010 18:34 Była bym smutna ; p [Zamknięty]Co byś zrobił gdy by Lockerz przestało by być sponsorowane ? - Killer - 18-05-2011 11:46 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |