Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! (/Temat-Nowy-wyglad-Lockerz-przedstawienie-opinia-i-ankieta-904)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Szyna - 14-01-2010 18:24

Bardziej podobała mi się starsza wersja, ale ta też może być Big Grin

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - malinowa mamba - 14-01-2010 18:36

najważniejsze, że działa szybciutko, no i że wszystkie bugi są załatane. teraz tylko czekac na styczniowy restock. Smile

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - KiMaHri - 14-01-2010 18:51

ujdzie no ale zawiodłem sie troche jestem pewny ze mi all pkt nie oddali;p

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Mathis K - 14-01-2010 18:57

ja zaglosowalem ze moze byc bo chyba wielkich zmian nie dokonali Big Grin a co do bugow wreszcie moge zaczac kampanie reklamowaBig Grin

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Sweete - 14-01-2010 19:13

Mi tam sie nawet podoba ale nie ukrywam że bardziej cieszy mnie to że jest mniej bugów i wkońcu zaliczyło mi pierwszych zaproszonych Smile

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - lokarz - 14-01-2010 19:31

zawalista ta nowa wersja niedość że mi punkty dodało to jeszcze mam wkońcu z-list

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Alcor - 14-01-2010 20:02

Świetny jest ten nowy wygląd, jestem pozytywnie zaskoczony. Smile

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - BlaCk - 14-01-2010 20:32

dobry wygladzic bardziej "nowoczesny". ogolnie sie podoba wkoncu mam tych znajomych postarali sie wkoncu Wink

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - freemen11 - 14-01-2010 22:17

Generalnie strona znacznie przyspieszyła, naliczane są punkty za: zalogowanie, pytanie, znajomych. Dodanie zaległych punktów, a jak wiadomo to cieszyBig GrinSmile Oczywiście zmiany na plisSmile

RE: Nowy wygląd Lockerz - przedstawienie, opinia i ankieta! - Kilol - 14-01-2010 22:24

Nie rozumiem tych, którzy wybierają odp. nr. 3.Tongue Strona uwolniła się od bugów i wygląda też niczemu sobie.
Jednak Lockerz nie skłamało mówiąc, że naprawią bugi.Wink A to był największy problem na naszej kochanej stronie.Wink