Problem co do rozliczen - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Problem co do rozliczen (/Temat-Problem-co-do-rozliczen-90363) Strony: 1 2 |
RE: Problem co do rozliczen - Krakauer - 04-05-2014 11:06 Osobiście nie mam pojęcia czy będzie gorzej czy nie, jeżeli zmienisz konto. Ja proponuję w któryś dzień roboczy podejść do skarbówki i zapytać co zrobić w takiej sytuacji. Z twarzy Ci nie wyczytają jak się nazywasz, a może akurat uda się dowiedzieć czegoś pożytecznego. Jeżeli nie ten wariant, to może jakieś konsultacje w necie na forach o tej tematyce (z tym, że to może być bardziej czasochłonne). Generalnie gdyby Urząd Skarbowy interesował się każdą najmniejszą sprawą, to pewnikiem połowa ludzi miała by bardziej lub mniej prze***ne To nie znaczy że kontrola nie może się zdarzyć. Pieniądze masz już nie takie małe, ale jak to jest postrzegane przez US (czy to sporo czy jeszcze grosze) to nie mam zielonego pojęcia. W każdym razie życzę trzeźwego myślenia i powodzenia |