obejrze filmiki na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: obejrze filmiki na lockerz (/Temat-obejrze-filmiki-na-lockerz-9031) Strony: 1 2 |
RE: obejrze filmiki na lockerz - piotr945 - 21-06-2010 19:39 to jest kłamca ja nikomu konta nie ukradłem chyba cie gościu po.....o hyba mnie z kimś pomyliłeś przez tego cwela wszyscy będą myśleli że ja naprawdę ukradłem to konto i już mi nikt nie uwierzy RE: obejrze filmiki na lockerz - Dareczek13 - 21-06-2010 20:36 Jeżeli mu wierzycie .. moge to poprzeć następującą artumentacją : -chłopczyk, bo inaczej go nazwać nie można nawet pisać nie potrafi( dowody : post UP Cytat:...chyba cie gościu po.....o hyba mnie z kimś pomyliłeś-zależy mi na tym żebyście nie darzyli go zaufaniem ( bo to oszust) więc mogę się pofatygować i dać screena naszej dzisiejszej i poprzednich rozmów na temat mojego skradzionego konta . RE: obejrze filmiki na lockerz - piotr945 - 21-06-2010 20:43 poj...... cię gościu co ty sobie myślisz że jak cie oszukali to możesz na kogoś składać żeby go zbanowali bo tobie konto ktoś ukradł. Za co się tak mścisz napisałem ci coś czy co bo nie rozumiem?? RE: obejrze filmiki na lockerz - Czarny767 - 21-06-2010 21:05 (21-06-2010 20:43)piotr945 napisał(a): poj...... cię gościu co ty sobie myślisz że jak cie oszukali to możesz na kogoś składać żeby go zbanowali bo tobie konto ktoś ukradł. Za co się tak mścisz napisałem ci coś czy co bo nie rozumiem??Człowieku,jesteś nowy na forum i myślisz ,że możesz każdego " jeździć " ? Nie chce nikt twojej usługi.Nie rozumiesz? Nikt nie da konta komuś nowemu. RE: obejrze filmiki na lockerz - piotr945 - 21-06-2010 21:11 to ja rozumiem ale dlaczego sie ten dareczek13 na mnie uwziol RE: obejrze filmiki na lockerz - Kicha - 21-06-2010 21:12 Nawet spójrzmy na to jakby nie był oszustem (nie mowie ze jest to wy mu narzucacie) to nikt nie daje konta do ogladania filmow. Bo potem jak ci sprawdza ip a tu jedna osoba wchodzila na 20 kont :o RE: obejrze filmiki na lockerz - piotr945 - 21-06-2010 21:13 nie wiem ale na idnych forach to się sprawdziło RE: obejrze filmiki na lockerz - Kilol - 21-06-2010 21:37 Temat beznadziejny i leci do kosza. obejrze filmiki na lockerz - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |