Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Kulinaria (/Forum-Kulinaria-119) +---- Wątek: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu (/Temat-Jak-zrobic-domowy-spalacz-tluszczu-90159) Strony: 1 2 |
RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - Bartolini24 - 28-02-2017 20:18 Kapsaicyna, wyciąg z zielonej herbaty, wyciąg z grejpfruta no i kofeina RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - Makabrycy - 28-02-2017 21:10 przede wszystkim trzeba ruszyć dupę, no i dieta w odpowiednich proporcjach tłuszcz, białko i węgle, wspomagana naturalnymi termogenikami. RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - kirm - 14-06-2017 10:44 NO dokładnie. Sam nie wierzę w żadne spalacze tłuszczu. Szczególnie te w tabletkach. Trzeba będzie się w koncu ruszyć i uprawiać sport. Jesli nie bedzie się ćwiczyło to jedyne co będzie nas czekało to efekt jojo ( szczególnie po jakiejś restrykcyjnej diecie), po którym można przybrać na wadze jeszcze więcej niż się zrzuciło kilogramów. A jak macie ochotę na jakiś lekki przepis to proponuję przygotować sobie leczo wegetariańskie, które można podać na przykład z ciemnym chlebem.Daję tutaj składniki: kotlety sojowe 20 dag sól1 szczypta mielona ostra papryka1 szczypta papryka3 łyżeczki Fix Leczo Knorr1 opak Ketchup Hellmann's Łagodny3 łyżki cukier1 łyżeczka koncentrat pomidorowy2 łyżki olej3 łyżki pieczarki0.5 kg czosnek ząbki 2 szt papryka kolorowa0.5 kg marchew0.5 kg pieprz1 szczypta ogórki kiszone4 szt cebule RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - kaktuho - 14-06-2017 11:27 (14-06-2017 10:44)kirm napisał(a): NO dokładnie. Sam nie wierzę w żadne spalacze tłuszczu. Szczególnie te w tabletkach. Trzeba będzie się w koncu ruszyć i uprawiać sport. Jesli nie bedzie się ćwiczyło to jedyne co będzie nas czekało to efekt jojo ( szczególnie po jakiejś restrykcyjnej diecie), po którym można przybrać na wadze jeszcze więcej niż się zrzuciło kilogramów. Poważnie to nazywasz lekkim leczo ? Poważnie się pytam.... Po co ketchup czy jakiś fix sztuczne ? nie lepiej tak jak normalnie, tradycyjnie i zdrowiej dodać pomidorów ? Żarcie śmieciowe i tyle Jakby ktoś chciał przepis na romantyczny obiadek to polecam: Pierwsze danie - Gorący kubek knora Drugie danie wegetariańskie - Makaron w sosie fix pieczarkowym (proszę nie dodawać mięsa aby nie zepsuć smaku chemii) Deser - Pączek zalany zaskażką Polecam całość popić najtańszą colą na rynku. RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - daro555 - 18-04-2018 09:15 Najlepszy spalacz bieganie plywanie RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - malena - 04-06-2018 16:39 Ja na PW mogę polecić coś co sama sprawdziłam, ale uprzedzam, trzeba ćwiczyć na siłowni, nie ma żartów RE: Jak zrobić domowy spalacz tłuszczu - plelektroworld - 04-06-2018 20:40 Grejpfrut podnosi temperaturę ciała więc pozytywnie wpływa na spalanie tkanki tłuszczowej , popijaj zieloną herbatą która działa podobnie i będzie dobrze. Takie danie meksykańskie mi wpadło w oko |