Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Blog z ruchem 5-10k uu dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Blog z ruchem 5-10k uu dziennie (/Temat-Blog-z-ruchem-5-10k-uu-dziennie-89796)

Strony: 1 2

RE: Blog z ruchem 5-10k uu dziennie - GoodLecki - 24-04-2014 14:09

Żart to jest że oczekujesz odpowiedzi na temat strony nie podając jej adresu, myślisz że ktoś potrafi wróżyć Big Grin
adsense lub bezpośrednie zapytanie do firm których profil jest zgodny z contentem bloga.

RE: Blog z ruchem 5-10k uu dziennie - Natann - 24-04-2014 17:16

Bez adresu za dużo nikt Ci nie powie. Sam poszukuję miejsca gdzie mogę wykupić reklamę, może akurat twój blog jest o tematyce, która mnie interesuję...

RE: Blog z ruchem 5-10k uu dziennie - lapribbi - 25-04-2014 07:07

(24-04-2014 14:09)GoodLecki napisał(a):  Żart to jest że oczekujesz odpowiedzi na temat strony nie podając jej adresu, myślisz że ktoś potrafi wróżyć Big Grin
adsense lub bezpośrednie zapytanie do firm których profil jest zgodny z contentem bloga.

Oczywiście ja to rozumiem tylko to jest zajebista nisza jestem z nią w topce google bez pozycjonowania wiesz co by było gdybym ją publicznie podał na forum od razu kopiowanie bloga by było.

Do tego na blogu zarabiam poprzez firesub i chce dodatkowo wrzucić reklamy nie wiem czy jak adsense zobaczy firesuba to mnie zaakcepituje

(24-04-2014 17:16)Natann napisał(a):  Bez adresu za dużo nikt Ci nie powie. Sam poszukuję miejsca gdzie mogę wykupić reklamę, może akurat twój blog jest o tematyce, która mnie interesuję...

Rozumiem no ale niestety moja tematyka to Rozrywka więcej podać nie mogę.
Jest to nisza na PL a wielu nie potrafi jej wykorzystać mimo tego że ją zna.
Dając tu bloga połowa ludu z forum co tylko czeka na gotowce i zarabia na firesub i instanter od razu skopiują bloga a to akurat mi nie potrzebne Smile