[Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. (/Temat-Poradnik-Sposob-na-ominiecie-weryfikacji-obrazkowej-po-blokadzie-na-facebooku-89740) Strony: 1 2 |
RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - ssssss94 - 27-04-2014 00:45 Przetestuje na moich 5 kontach ;-) RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - konrad123456789 - 27-04-2014 10:06 Można zastosować taki myk, chociaż nie wiem na jakiej zasadzie działa weryfikacja obrazkowa ? Zdjęcie profilowe osoby ? Jeśli tak to robisz: na wszystkie konta zapraszasz takie same osoby, jeśli wyskoczy weryfikacja pomagasz sobie 2 kontem. No chyba, że ta weryfikacja wygląda inaczej niż ja sobie to wyobrażam RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - linoskoczek - 27-04-2014 12:26 (27-04-2014 10:06)konrad123456789 napisał(a): Można zastosować taki myk, chociaż nie wiem na jakiej zasadzie działa weryfikacja obrazkowa ? Zdjęcie profilowe osoby ? Jeśli tak to robisz: na wszystkie konta zapraszasz takie same osoby, jeśli wyskoczy weryfikacja pomagasz sobie 2 kontem. No chyba, że ta weryfikacja wygląda inaczej niż ja sobie to wyobrażam Wszystkie zdjęcia, nie tylko profilowe. I co ciekawe, Facebook patrzy na oznaczenia przyznane przez użytkowników, więc jeśli użytkownik oznaczy obraz Matki Boskiej na zdjęciu jako Mariusza Pudzianowskiego (którego masz w znajomych) to będziesz musiał wpisać Mariusz Pudzianowski widząc to zdjęcie przy weryfikacji. RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - rekki - 27-04-2014 12:30 (27-04-2014 10:06)konrad123456789 napisał(a): Można zastosować taki myk, chociaż nie wiem na jakiej zasadzie działa weryfikacja obrazkowa ? Zdjęcie profilowe osoby ? Jeśli tak to robisz: na wszystkie konta zapraszasz takie same osoby, jeśli wyskoczy weryfikacja pomagasz sobie 2 kontem. No chyba, że ta weryfikacja wygląda inaczej niż ja sobie to wyobrażam Spotkałem się jeszcze z opcją wpisania daty urodzenia, zamiast weryfikacji obrazkowej. RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - aero2 - 05-05-2014 08:19 I jak odblokował sobie ktoś konto tym sposobem? RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - Inwestor25 - 05-05-2014 23:10 A czy to normalne, że po założeniu blokady klikam rozpoczęcie weryfikacji i nagle bez żadnej weryfikacji wyskakuje, że konto zostało odblokowane? RE: [Poradnik]Sposób na ominięcie weryfikacji obrazkowej po blokadzie na facebooku. - mlody16918 - 03-06-2014 10:41 Jak mam zmienić te proxy? :-D Bo zainstalowałem to i dalej nie wiem :-D a mam 2 konta zablokowane |