Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. (/Temat-Dziennik-kogos-kto-nie-umie-porzadnie-zabrac-sie-do-pracy-89723) |
RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - piciaszek - 23-04-2014 16:36 Życzę powodzenia z fanpage, Facebook ostatnio znowu uciął zasięg Będę obserwował RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 23-04-2014 18:44 Własnie wiem, dlatego jestem zniechęcony, kiedyś prowadzenie fp to sama przyjemność, teraz brak słów. Wróciłem 2godzinki pózniej a tu szok - 1k wyświetleń nabiło! Bez żadnej roboty! RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 24-04-2014 15:42 Mam super niszę a właściwie dwie! Działam na fb, youtube i suby wpadają wręcz same Cel do końca maja został osiągnięty Nazbierałem 10$ na shorte.st, oraz 38.50 na firesubie. Wiecie ile zł to jeden $? .. Jako że cel do końca maja został osiągnięty przed majem podwyższam go do kwoty 200zł. NIE szukam mentora ! CEL DO KOŃCA MAJA 70/200 RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - maselko1235 - 24-04-2014 15:44 http://www.simons.pl/konwerter-walut RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Natann - 24-04-2014 17:05 Gratuluję cierpliwości RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 24-04-2014 17:25 Dzieki wielkie ... masełko, znam takie strony ale nie wiem jaki dolar to $ .. Amerykanski? Jak widać piszę to 2godziny pózniej a kasy już o 14 zł więcej Sam jestem dumny z siebie! CEL DO KOŃCA MAJA 84/200 RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Klin - 24-04-2014 17:51 (24-04-2014 17:25)4funsecond napisał(a): Dzieki wielkie ... masełko, znam takie strony ale nie wiem jaki dolar to $ .. Amerykanski? Masz 17 lat i nie wiesz takich rzeczy ? Dolar Amerykański ---> $ Kurs na dzień dzisiejszy 3.03zł za 1$ Ps. Ale jak mogło nie interesować ? Przecież to sama podstawowa wiedza, nawet ze szkoły powinieneś wiedzieć że $ to dolar amerykański. Nie poddawaj się i idź w zaparte : ) Życzę powodzenia i wytrwałości RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 24-04-2014 18:03 A co mnie to interesuje? .. Nie obchodziło mnie to do teraz .. Następny lead wpadł .. Dzięki wielkie RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - Lozaq - 24-04-2014 20:23 Powodzenia będę zaglądał RE: Dziennik kogoś, kto nie umie porządnie zabrać się do pracy. - 4funsecond - 25-04-2014 19:28 Miałem chwile załamania. Wszystkie strony - facebook, youtube nie działały. Nic poprostu, wszystko padło. Wyświetlało się że to przez starego flasha. Gdy próbowałem go pobrać ze strony podanej gdy wchodziłem na fb antywirus blokował - pisało że Trojan. I wiecie co? Szok. Podłączam do innego wi-fi i wszystko git. Chodziło o to, że mam jakiegoś wirusa na wi fi w domu.. Nie umiem tego usunąć... Trudno, siedze teraz na sąsiadach. Dzisiejszy dzień był słaby - bo jak mówiłem nie miałem internetu przez zasrane wirusy. Jednak z wczoraj wpadło kilka leadów i nie jest źle. Tak więc: CEL DO KOŃCA MAJA 93.50/200 |