![]() |
Bot - PayPal Money Adder - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Bot - PayPal Money Adder (/Temat-Bot-PayPal-Money-Adder-89665) |
RE: Bot - PayPal Money Adder - Qwik - 26-04-2014 19:06 Nabierze się bardzo dużo osób. RE: Bot - PayPal Money Adder - linoskoczek - 27-04-2014 11:16 (21-04-2014 01:06)Clovere napisał(a): Udostępniasz plik .exe, a co jeżeli to wirus ? Udostępnia się kod Na pewno wszyscy będą chcieli ściągać kompilatory i frameworki ![]() RE: Bot - PayPal Money Adder - ssssss94 - 06-05-2014 22:36 Ludzie, po co sie męczyć, piszemy prosty program który kradnie hasla, teraz trochę trudno, bo na stronach https nie zapisują sie, udostępniamy go za darmo, bez niczego i czekamy kilka dni, gdy zdobędziemy kilkanaście-kilkaset rożnych kont(nie bankowych, tylko np facebook) wtedy po cichu w nocy wrzucamy każdej z takich osób jakiś link z referalem/PPA/innym sposobem zarobku. Gdy udostępniamy taka wiadomość np u 50 osób od razu osiągamy duże zyski. Ja teraz przepisuje program z C++ na VB. Mój program automatycznie po wejściu na facebooka wchodzi na stronę profilowa(specjalny link który zawsze pokazuje profil właściciela) i wrzuca post który reklamuje go dalej. Jest to samoreklamujacy sie program, mozna go wrzucić pod PPA i osiągać duże zyski. RE: Bot - PayPal Money Adder - bolo9797 - 06-05-2014 23:09 Taaa bo nikt nie ma antywirusa teraz.. I ciekawe skad masz np biblioteki pod chrome/opera itd do vb.. RE: Bot - PayPal Money Adder - ssssss94 - 08-05-2014 16:29 Antywirus nic nie wykrywa(Żaden!), sprawdzałem na virustotal. Bibliotek żadnych nie potrzebuje, Trzeba mieć sposób! Jak ktoś chce otrzymać pełny kod, jestem stanie go udostepnić, zależy od tego czy mi sie to opłaci :-) Nie wykorzystuje to zadnego wirusa, nic, co mogłoby zostać wykryte, a działa bez problemu. RE: Bot - PayPal Money Adder - bolo9797 - 08-05-2014 16:47 Skoro wysyla dane w tle to nie jest mozliwe zeby antywirus tego nie zobaczyl. RE: Bot - PayPal Money Adder - USA - 10-05-2014 13:27 ssssss94 - Tak jakby takie procedery że tak powiem nie są legalne, więc nie wiem czy na twoim miejscu bym udostępniał kod/program który kradnie dane ^^ RE: Bot - PayPal Money Adder - karol9919 - 13-05-2014 14:38 Są ludzie co się nabierają. Mi pobrali już 3 razy ![]() ![]() A nie ma tam ukrytego żadnego keyloggera?? RE: Bot - PayPal Money Adder - USA - 14-05-2014 17:58 Żadnych keyloggerów. zwykły fake bot ![]() To fajnie że ci pobierają. Pozdrawiam. RE: Bot - PayPal Money Adder - wonga.com - 17-05-2014 14:14 jak dział to super mam teraz pare wydatkow, a kasa na paypal zawsze sie przyda. |