![]() |
Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę (/Temat-Jedyny-Sensowny-Zarobek-na-Lajkowaniu-Naprawde-89401) |
RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - bolo9797 - 15-04-2014 19:14 Na 100% ci wyplaca. Ja tez juz troche doladowac wyplacilem dzieki mojemu botkowi ![]() @Edit 5 min temu zlecone i juz kasa dotarla ![]() RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - viper2013 - 15-04-2014 21:09 Ok doladowanie doszlo godzinke temu,mam jeszcze pytanie czy moge zalozyc nowe konto i powiązac je z innym kontem fb? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - bolo9797 - 15-04-2014 21:35 Czytakem regulamin i nigdzie nie pisalo ze multi sa zabronione. RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Radi98 - 15-04-2014 21:45 Dzięki za poradnik ![]() ![]() No to jutro testuje. Co do stronki wszystko co zleciłem zawsze doszło, czyli doładowania vouchery mp3 latarka lamki led itd. ;pp RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 15-04-2014 21:54 Bolo I Viper Regulamin Punkt 1 Podpunkt 6 ![]() Chociaż ogólnie jeden typek na czacie kilka dni temu rozmawiał z adminem to niby można ![]() Takto doładowania i wszystko inne - nie ma problemu Aczkolwiek nadal nie jestem pewny ![]() RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - bolo9797 - 15-04-2014 22:11 Wydaje mi sie ze dobrze jest brac xbox live na 14 dni ![]() ![]() ![]() RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 16-04-2014 08:20 Tylko niewiadomo czy ujdzie sprzedać np 3 - 4 dziennie RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - Zarabiaczek - 16-04-2014 22:39 Norton antivirus ujdzie opchnąć za 50 zł - 80 zł ![]() Ale nie wiadomo jak z kluczami RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - nowak591 - 16-04-2014 23:04 ej jak wymieniacie punkty to np. doładowanie w jakiej postci dostajecie? albo np z tego nortona itp to cd keye czy co? RE: Jedyny Sensowny Zarobek na Lajkowaniu ! Naprawdę - MatiMaister - 17-04-2014 00:22 Okej to ja sobie może to przełożę na swój język i niech ktoś mnie poprawi jeśli czegoś nie kumam: -Zakładam kilka lewych kont na Facebook'u np 10 i w każdym dodaję 80 znajomych. -Rejestruję się na likeplus.eu wiążę pierwsze lewe konto i klikam strony, które mi wyskakują. -Jak się strony kończą, to przerzucam się na kolejne lewe konto i znowu z niego lajkuje, aż do upadłego i taką czynność powtarzam z każdym kontem i z każdego lajkuje te strony, a konto na likeplus.eu nie kasuje moich punktów po przełączeniu się na inne lewe konto facebook ? Później sobie wymieniam kredyty na coś i wszyscy są happy tak ? Dobrze myślę ? A teraz druga kwestia. Ile da się na tym wyciągnąć ? Bo sami chyba rozumiecie, że 2 tysiące razy klikać i jeszcze w trakcie przepinać się na inne konta i ryzykować bany na facebooku i w ogóle babrać się z samym zakładaniem tej lewizny i zapraszaniem znajomych, dla zdobycia doładowania za 20 zł to sens mały. Chyba, że ma się 13 lat i pisze się dużo sms'ów z koleżankami... ![]() Konkrety ? Ktoś już wyciągnął jakąś kasę z tego paypala ? I w jakim czasie ? Bo nawet nie wiem czy konto tam zakładać i klikać namiętnie. ![]() p.s. W tej chwili założyłem z ciekowści tam konto, podpiałem pod pierwszego słupa, zacząłem lajkować strony, które momentalnie zaczęły się kończyć i po odświeżeniu strony pojawił się napis ,,twoje konto zostało zablokowane, z powodu naruszenia regulaminu'' ![]() |