![]() |
Konto instanter.pl z saldem 240 zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto instanter.pl z saldem 240 zł (/Temat-Konto-instanter-pl-z-saldem-240-zl-89317) Strony: 1 2 |
RE: Konto instanter.pl z saldem 240 zł - Duxone00 - 14-04-2014 19:49 Sprzedajesz z mailem razem ? jaka gwarancja że na koniec kwietnia nie pójdzie info do instantera o przejęcie konta przez kogoś (tzw. włamanie) i by zwrócili Ci konto? RE: Konto instanter.pl z saldem 240 zł - lapribbi - 14-04-2014 22:27 (14-04-2014 15:26)BloNdyN napisał(a): Pewnie Fraudy i dlatego tak tanio.. Fraud to ty ![]() Poprostu potrzebuje kasy niestety zdarza się że kasa jest potrzebna na zaraz Panowie tak sprzedaje całe konto + maila do tego konta. Nie mam zamiaru potem wchodzić na tego maila wam kraść konta czy coś. Potrzebuje na urodziny mojej (są w czwartek) kase to sprzedaje konto i nie mam zamiaru potem wam się włamywać. Kasę otrzymam od was taką jak chce za konto a wy możecie nawet potem na tym koncie zarabiać ja na nie nigdy nie wejdę. Do tego mam na koncie refów jeden znany i aktywny więc kasa co jakiś czas z niego wpada. Jak do środy nie będzie chętnych do kupna konta to napiszę do admina o zamknięcie tematu bo potem już po ptokach. Jeśli się boicie to mogę poprosić kogoś z zielonych żeby towarzyszył przy tranzakcji (bo widzę od razu padają słowa że potem będę hakował wam konto ![]() RE: Konto instanter.pl z saldem 240 zł - USA - 16-04-2014 11:28 Kupione wszystko ok polecam. Sprzedawca uczciwy i godny zaufania. RE: Konto instanter.pl z saldem 240 zł - lapribbi - 16-04-2014 15:35 Dzięki slicznie za zakup ![]() I co połowa tematu to spam z oszczerstwami że potem będę chciał hakować ![]() Temat do zamknięcia Konto instanter.pl z saldem 240 zł - surfer0700 - 19-05-2014 07:27 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |