Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Weryfikacja (/Temat-Weryfikacja-89310)

Strony: 1 2

RE: Weryfikacja - hamcio - 14-04-2014 11:04

Też dostałem bloka na pisanie w grupach ;/ ale znalazłem sposób aby itak zdobywać znajomych Wink a mianowicie jak wiadomo pisze mnóstwo napaleńców a wśród nich chłopaczki po 15 lat wiec odpisujemy takiemu ze wyślemy mu więcej zdjęć jak będzie np 500 znajomych. Wczoraj tym sposobem dostałem dodatkowo około 300 zaproszeń. Wink

RE: Weryfikacja - Patenciarz - 14-04-2014 11:08

Aha , i jak zweryfikujesz to czekasz 2 tyg i robisz na nastepnym koncie ? a jak zejdzie ci blokada to tez zaraz znowu blokuja z tego co slyszalem wiec te konta chyba co chwile nowe trzeba robic

RE: Weryfikacja - Legwan - 22-04-2014 16:26

Wiecie ile razy można podchodzić do tej weryfikacji ze zdjęciami? Najpierw mogłem po około 30 minutach potem parę godzin a ostatnio musiałem czekać prawie cały dzień. Czy po którejś nieudanej weryfikacji zablokują mi konto na stałe?

RE: Weryfikacja - Kropcio - 22-04-2014 17:04

Nie wiem czy tu, ale zapytam. Kod weryfikacyjny na telefon przychodzi mi jakieś 24h co mogę z tym zrobić ?Big Grin

RE: Weryfikacja - mordimer12 - 22-04-2014 20:12

witam, za kazdym razem jak teraz tworze konto jest git wszystko, lecz gdy chce sie dolaczyc do jakiejs grupy od razu mi wyskakuje weryfikacja telefoniczna, czy zmiana IP cos pomoze?

RE: Weryfikacja - nesarions - 29-04-2014 20:50

(22-04-2014 20:12)mordimer12 napisał(a):  witam, za kazdym razem jak teraz tworze konto jest git wszystko, lecz gdy chce sie dolaczyc do jakiejs grupy od razu mi wyskakuje weryfikacja telefoniczna, czy zmiana IP cos pomoze?

Mam to samo do tego Stałe IP. Nawet testowana była przeglądarka TOR na zagranicznym IP i to samo dodajesz grupy wszystko ladnie ale jak wejdziesz na grupe i zaczniesz pisać to odrazu blokada mimo, że nie dodało sie jeszcze 1 posta ;[

Znacie jakieś sposób ?

RE: Weryfikacja - aisia16 - 30-04-2014 18:39

Jak sie ma pecha to można dostać bloka na wysyłanie zaproszeń po nawet kilku zaproszeniach jak wszyscy odrzucą zaproszenie i stwierdzą że nie znają więc