![]() |
Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję (/Temat-Pilnie-potrzebuje-pieniedzy-prosze-o-propoozycje-89154) Strony: 1 2 |
RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - kl279 - 12-04-2014 17:29 nie mam że tak powiem "biznesplanu" :/ a w sumie wystarczy mi tylko 1 tys. RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - cspek5 - 12-04-2014 20:14 Nie tylko Ty masz problem z kasa, u mnie też słabizna. Przydałoby się jakos ogarnac i cos konkretnie zaczac działac, ale jak narazie nie mam sie czego chwycic. Mozna powiedziec, ze tone. Potrzebuje koła ratunkowego, zeby wyjsc z tego ![]() RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - Mafiozo19990 - 12-04-2014 20:15 @kl279 nie przekonujesz mnie, ani tym bardziej pewnie AnnaKa ![]() @AnnaKa ja jestem lojalny, co może potwierdzić mój mentor na konkurencyjnym forum o zarabianiu w internecie. Ogólnie dostałem od niego jedną metode, z której max można wycisną 30$ dniówki. Niestety w praktyce to jest 5-10$ i kilka stów PLN zarabiam dzięki tej metodzie, którą dostałem od mojego mentora z zastrzeżeniem abym nikomu jej nie przedstawiał. Nikt, a nikt o tym nie wie. Tylko my dwaj. Dlatego jeśli byś chciał wtajemniczyć jedną osobę 'dla próby' to wal do mnie. Jak masz wątpliwości, bo wcześniej ktoś Cię zrobił w kulki, to proponuje abyś podał jakąś prostą metodę, która da mniejszy zysk, ale w ten sposób sprawdzisz czy % Ci prześle od zarobionej kwoty Twoją metodą. Myśle, że można byłoby się w ten sposób dogadać.. RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - cspek5 - 12-04-2014 20:50 Jesli jest ktos chetny mi pomoc nie odmowie ![]() Odp: RE: Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - piotruss96 - 13-04-2014 07:25 (12-04-2014 01:04)AnnaKa napisał(a): @up po co mam czyścić jak i tak nie będę miał nic z bycia mentorem Moglbys podeslac na PW na jakim serwisie pracujesz ? ![]() Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Pilnie potrzebuje pieniędzy - prosze o propoozycję - surfer0700 - 13-04-2014 11:27 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |