![]() |
Zasięg postów-fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Zasięg postów-fanpage (/Temat-Zasieg-postow-fanpage-89078) |
RE: Zasięg postów-fanpage - mlekoju - 10-04-2014 21:49 Według mnie jak wrzuca się post z linkiem do subskrypcji to zasięg jeszcze bardziej spada ![]() RE: Zasięg postów-fanpage - ASTONEQ - 10-04-2014 22:00 już od bardzo dawna tak się dzieje, jeszcze pól roku temu było to do wytrzymania ![]() RE: Zasięg postów-fanpage - mlekoju - 10-04-2014 22:10 Też to zauważyłem. Jednak ciężko nawet na początku dużo like zdobyć jak fb tak przycina na zasięgu. Jeszcze tydzień temu to w ciągu 10 minut potrafiło wskoczyć nieraz 100 like a teraz po 3 godzinach bywa, że jest ledwo 20 ![]() ![]() ![]() RE: Zasięg postów-fanpage - Obik - 10-04-2014 22:23 Zakładacie że to fejsbuk robi ograniczenia a nie zakładacie że ludziom zaczyna nudzić się fejsbuk? Może to ludziska już rzadziej zaglądają i przez to zmniejsza się ten zasięg. RE: Zasięg postów-fanpage - mlekoju - 10-04-2014 22:25 Z dnia na dzień nie spadłby o ponad 70% nie przesadzajmy, zwłaszcza, że fb jest na topie cały czas i liczba użytkowników rośnie, a nie maleje. RE: Zasięg postów-fanpage - ASTONEQ - 10-04-2014 22:26 Ale czytałem gdzieś, że to facebook właśnie wprowadza ograniczenia, zmienia wygląd facebooka pod reklamy i chcą też aby np. u ludzi na profilach można było pokazywac killkusekundowe reklamy ![]() RE: Zasięg postów-fanpage - mlekoju - 10-04-2014 22:33 (10-04-2014 22:26)ASTONEQ napisał(a): Ale czytałem gdzieś, że to facebook właśnie wprowadza ograniczenia, zmienia wygląd facebooka pod reklamy i chcą też aby np. u ludzi na profilach można było pokazywac killkusekundowe reklamy No to jeszcze trochę jak wejdą tam z komercją to ludzie się przerzucą na kolejny nowy serwis ![]() RE: Zasięg postów-fanpage - Obik - 14-04-2014 14:50 Może macie rację ja na razie nie mam doświadczenia dużego Planuje coś zainwestować w reklamę na fejsie ale waham się czy nie lepiej wybrać inną reklamę gdzieś indziej. RE: Zasięg postów-fanpage - mlekoju - 14-04-2014 15:15 Dziś to jest jakaś porażka z tym zasięgiem! Na 2 fanpagach udostępniłem zdjęcia, różne z linkiem do subskrypcji ;/ ani zasięg nie idzie, ani wejścia na strony, ani leady! Fanpagi mają 35k i 55k fanów, zdjęcia tam zbierają po 500 like, a tu nic! Kompletnie tego nie rozumiem. Czyżby linki do subów tak niszczyły zasięg? RE: Zasięg postów-fanpage - 4funsecond - 14-04-2014 17:49 Chodzi o to że facebook ma określony sposób pokazywania postów. Im popularniejsze - więcej like komów itp. tym większy zasięg. Jak zrobić aby go zwiększyć mogę zdradzić za udostępnienia. |