![]() |
Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] (/Temat-Hifame-zarabiaj-na-odpowiadaniu-na-pytania-support-89069) |
RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania - Ewcia6000 - 11-04-2014 16:58 fajny serwis jak ktoś chcę to niech zadaję pytania http://www.hifame.org/Ewcia6000 RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania - nocnica - 11-04-2014 19:02 Wypłacalny nie dlatego, że coś wypłacił, tylko dlatego, że to twój znajomy? xD A potem zobaczysz, jak nie wypłaci to ciebie będziemy prześladować ![]() Skoro już wyszło, że to twój znajomek, to zagadaj go i daj tu chociaż ten nieszczęsny regulamin przeczytać, skoro na stronie nadal nie ma. RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania - Juhas - 12-04-2014 08:41 Mam już 50 pkt ![]() Ciekawe czy wypłaci hehehe Ciekawi mnie na czym zarabiają nie ma reklam itd. Tylko prezenty za kase ![]() RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania - nocnica - 12-04-2014 11:12 Może po prostu nie mają zamiaru wypłacać i liczą na to, że z prezentów się utrzymają na jakiś czas? :] RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania - szpilmen - 12-04-2014 15:49 Miałem Wam nie pisać że to mój serwis ale widzę że nikt nie chce zaufać, więc tak, jest to mój serwis, prowadzę go z dwoma innymi osobami, założyliśmy go jakiś czas temu, teraz jest w wersji beta, wyłapujemy błędy, poprawiamy grafikę (dziś stronę profilową zrobiliśmy nową). Co do reklam to nie wprowadziliśmy ich na razie, ponieważ chcemy najpierw przetestować serwis i nałapać userów a potem wprowadzić min. reklamy google. Tutaj możecie zadawać pytana, postaram się odpowiedzieć na każde ![]() PS. Gwarantuje że jesteśmy wypłacalni i nie mamy zamiaru się zmyć. RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - Qwik - 12-04-2014 16:02 Najpierw pisałeś ze twój znajomy prowadzi a teraz napisałeś ze ty ale po co to szopka? RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - szpilmen - 12-04-2014 16:06 (12-04-2014 16:02)Qwik napisał(a): Najpierw pisałeś ze twój znajomy prowadzi a teraz napisałeś ze ty ale po co to szopka? Nie chciałem abyście wiedzieli że to moja strona, ponieważ zaraz zaczął się spam na moją skrzynkę. Teraz widzę że był to zły pomysł i mogłem od razu napisać prawdę. Admini to: - Ja - Paweł - Mateusz @edit. Po za tym chciałem wyłapywać oszustów, już 2 osoby jadę na autosurfach i nie dostaną wypłaty ![]() RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - nocnica - 12-04-2014 18:33 A to dowiem się co z tym regulaminem? A chociaż jest w nim informacja, że nie wolno stosowac autosurfów? Bez reklam jesteście podejrzani, bo wasza wypłacalność dla zwykłego obserwatora jest wątpliwa. RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - szpilmen - 12-04-2014 19:05 (12-04-2014 18:33)nocnica napisał(a): A to dowiem się co z tym regulaminem? A chociaż jest w nim informacja, że nie wolno stosowac autosurfów? Jak wrócę z siłowni to wstawię Wam tutaj regulamin. Nie można używać autosurfów, hitleapa, nawet premium Wam nie pomoże, buxów i innych dupereli. RE: Hifame - zarabiaj na odpowiadaniu na pytania [support] - nocnica - 12-04-2014 20:17 A jakie kary stosujecie za używanie tych wszystkich nielegalnych sposobów zyskania wyświetleń? |