Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
stream/transmisje meczów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: stream/transmisje meczów (/Temat-stream-transmisje-meczow-89063)

Strony: 1 2

RE: stream/transmisje meczów - majlo - 10-04-2014 21:20

(10-04-2014 17:15)patryk574 napisał(a):  i co potem po prostu to kopiuję i wklejam do siebie na stronę ?

Tak, kopiujesz sobie na stronę ten kod jak już go znajdziesz Wink

RE: stream/transmisje meczów - Szalony - 10-04-2014 23:38

hmmm Big Grin no w sumie całkiem dobry pomysł z tym zarobkiem Smile

RE: stream/transmisje meczów - patryk574 - 11-04-2014 07:45

dzięki za odpowiedzi
a co jeśli na stronie umieszczę reklamy z adsense ? bo widziałem ,że ludzie mają tam reklamy
google chyba nie banuje za to ?

RE: stream/transmisje meczów - lkserwis - 11-04-2014 07:59

Gdzies czytalem ze banuja po jakims okresie czasu :-)

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

RE: stream/transmisje meczów - PremAccHack - 11-04-2014 10:05

Nie banuje tylko trzeba mieć na to sposób Wink

RE: stream/transmisje meczów - lkserwis - 11-04-2014 10:08

Chetnie dowiem sie o tym magicznym sposobie :-)

RE: stream/transmisje meczów - PremAccHack - 11-04-2014 10:12

Tworzysz stronę robisz wstępny szablon, dodajesz stronę do Google adsens i tak przez 2 tygodnie dodajesz po 2 artykuły (codziennie) Mogą być skopiowane z internetu. Po akceptowaniu strony usuwasz artykuły i dodajesz kanały Smile

RE: stream/transmisje meczów - lkserwis - 11-04-2014 12:29

Ale potem moga zbanowac prawda? Po kilku miechach? A ty bawisz sie w adsense?

RE: stream/transmisje meczów - wiezaawieza - 23-04-2014 14:30

(11-04-2014 07:45)patryk574 napisał(a):  dzięki za odpowiedzi
a co jeśli na stronie umieszczę reklamy z adsense ? bo widziałem ,że ludzie mają tam reklamy
google chyba nie banuje za to ?

Jeśli masz jakieś problemy z umieszczeniem tego na swojej stronie to pisz Wink Miałem kilka swoich stron i właśnie głównie były o oglądaniu filmów online więc to to samo ;0 Jak coś to nic na tym nie zarobiłem...

RE: stream/transmisje meczów - artur.sarnecki - 25-04-2014 12:29

porada wyżej że najpierw trzeba dodać się do adsense potam artykuły usunąć i będzie pięknie ...
gdyby google tylko na początku monitorowało witrynę to może tak...ale takie działanie to szybki ban i tak