Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Da rade się dogadać? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Da rade się dogadać? (/Temat-Da-rade-sie-dogadac-89051)

Strony: 1 2 3

RE: Da rade się dogadać? - MaXimuS007 - 12-04-2014 14:06

W sumie to by i tak w takim sklepie schodziły nagrody prawie tak samo szybko jak na restocku, bo wiadomo, że ilość przedmiotów była by do iluś tam ograniczona.

RE: Da rade się dogadać? - Wojti60 - 12-04-2014 15:07

Ale za wstęp do sklepu czy np, za zakupienie nagrody byłaby opłata smsow, wtedy nie każdy by chciał wysłać smsa.. Wink

RE: Da rade się dogadać? - MaXimuS007 - 13-04-2014 20:29

(12-04-2014 15:07)Wojti60 napisał(a):  Ale za wstęp do sklepu czy np, za zakupienie nagrody byłaby opłata smsow, wtedy nie każdy by chciał wysłać smsa.. Wink

No być może nie.

RE: Da rade się dogadać? - Wojti60 - 13-04-2014 20:39

Zuhsm mógłby coś wymyślić Big Grin to tylko taka malutka propozycja....

RE: Da rade się dogadać? - Arivi - 15-04-2014 17:28

Pozostaje sprzedaż konta Angry

RE: Da rade się dogadać? - MaXimuS007 - 15-04-2014 17:43

(15-04-2014 17:28)Arivi napisał(a):  Pozostaje sprzedaż konta Angry

Za to jest ban.

RE: Da rade się dogadać? - Victoremque - 15-04-2014 17:52

Mam pytanie do ludzi, którzy tyrają całe dnie żeby wygrać długopis.. chcę Wam się ? opłaca Wam się? Co raz widzę jakieś graty laser bez baterii, słuchawki (które kupi za 5zł albo i taniej na bazarze) ,jakieś breloczki z logo, przecież jak się bardziej poszuka to coś takiego za darmo w necie się znajdzie facepalm

RE: Da rade się dogadać? - Szeregowy - 15-04-2014 18:05

nie sądzicie,że serwis wkrótce upadnie? od jakiegoś czasu tam jestem i nic się nie dzieje Nagrody Restock brak Aukcji brak zakładka Gry od kilku miesięcy to samo zapraszamy wkrótce admina na stronie nie widac. użytkownicy nazbierali już po kilkaset tysięcy GP tylko co z tego jak na restocku udaje im sie zgarnac nagrody za 20-30 tysięcy do tego co uzupelnienie nagrod to widac ciagle te same nagrodyUndecidedUndecided

RE: Da rade się dogadać? - Wojti60 - 15-04-2014 18:39

Admin jest i to często... dużo częściej niż były admin, zuhsm powoli rozwija serwis, przecież nie można od razu wszystko na raz, pomyślcie racjonalnie, musi sprawdzić zarobki itd, a nagrody nie są te same.
Jak ma sie konto standard to wiadomo że będa kubki itd, ale na fire premium już nie, wtedy są lepsze nagrody... Załóżcie sami taki serwis i wtedy napiszcie czy jest tak kolorowo... i czytajcie opinie negatywne że to scam itd. Ja wygrałem już kilka rzeczy tam i nie narzekam... ten serwis to dla mnie taka jakby rozrywka, a jak sie komus nie podoba to nikt go nie trzyma tam na siłę, restock jest co miesiąc i myślę że w tym beda inne nagrody, zresztą jakie moga byc inne nagrody... ciężko coś wymyślić..... przez to admin założył temat z propozycjami...

RE: Da rade się dogadać? - majeczka123 - 15-04-2014 18:43

Jestem tutaj nowa osobą powiedzcie jak tu zarabiacie pozdrawiam