Surf.Fenka wezwania na policje :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Surf.Fenka wezwania na policje :D (/Temat-Surf-Fenka-wezwania-na-policje-D-89034) |
RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - dzemba - 25-04-2014 23:10 Myślę, że żadną. Skazać pana R. T. skażą, ale poszkodowanym raczej pieniędzy nie oddadzą bo oskarżony raczej nie ma już tych pieniędzy, a na pewno nie tyle by zwrócić wszytkom poszkodowanym. RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - rachman - 26-04-2014 03:22 Kasy nikt nie odda bo niby kto. Sąd? Policja? Będzie wyrok i ewentualnie nakaz naprawy szkód czyli oddanie kasy. Jedynie oszust jest zobowiązany do oddania kasy a czy odda... RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - marcel_kk - 26-04-2014 07:12 Jak to w każdej piramidzie...dobrowolne wpłaty. Pazerność ludzka nie zna granic. Pieniędzy nikt nie odda bo znikły raz na zawsze. RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - szufliko - 26-04-2014 07:32 O kurcze... Ja tam dlugo siedzialem w tym surfie, mialem wszystko podane nawet chyba ostatnio sie logowalem, na szczescie nie wiedza gdzie lezy moja miejscowosc Ale tak na serio to dobrze ze mnie nie wzywali... RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - xardas1020 - 26-04-2014 07:45 (26-04-2014 07:32)szufliko napisał(a): O kurcze... Ja tam dlugo siedzialem w tym surfie, mialem wszystko podane nawet chyba ostatnio sie logowalem, na szczescie nie wiedza gdzie lezy moja miejscowosc wzywali każdego kto uczestniczył w piramidzie kupując fenkopaki czy jak one się tam zwały surf to nie piramida za zakup vip w surfie i wypłatę z samego vip wezwania nie wysyłają i takich osób nie poszukują, namierzają tych co wpłacali w system piramidy RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - szufliko - 26-04-2014 07:53 A dzieki, ja tam konto mam od 2 lat chyba, ale w tym nie bralem udzialu, na szczescie RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - Stworkowaty - 26-04-2014 14:12 Xardas, co go w błąd wprowadzasz ? Pani co mnie przesłuchiwała mówiła że wzywają każdego... A dopiero na komendzie pytali czy jestem poszkodowany, czy wpłacałem itp. RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - xardas1020 - 26-04-2014 14:39 (26-04-2014 14:12)Stworkowaty napisał(a): Xardas, co go w błąd wprowadzasz ? Pani co mnie przesłuchiwała mówiła że wzywają każdego... Każdego co inwestował w fenkopaki czy jak one się tam zwa bo brali czynny udział w systemie piramidy Ją również miałem wezwanie, nie inwestowaniem w fenkopaki i wszedłem w sumie i wyszedłem bo osób korzystających z samego sur sprawa nie dotyczy Postępowanie toczy się w sprawie systemu finansowego piramidy co w polsce jest nielegalne RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - BloNdyN - 27-04-2014 14:10 Jeżeli miałem konto uzywałem i wypłaciłem pare gr też dostane wezwanie ? Czy nie ? Wątpie ale wole spytać RE: Surf.Fenka wezwania na policje :D - dzemba - 27-04-2014 20:42 Jeżeli te "parę gr" zarobiłeś na fenkopakach i podałeś jakieś dane umożliwiajace dojście do twojej osoby, to raczej napewno dostaniesz |