![]() |
sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter (/Temat-sonda-opinie-ludzi-na-temat-serwisu-Instanter-88759) |
RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - nesarions - 05-04-2014 20:58 Ja wypłaciłam 1 kwietnia i dostałam kasę 2kwietnia z Marca wszystkim wypłacili chyba , że ktoś nie zdażył zlecic wypłaty i czekał nie wiadomo na co. To jest 50 na 50% jest troche ryzyka więc nie polecam ostro szarżowac tylko dobic małe sumki 200-400zł i przejsc chwilowo na inny serwis . Wrócicie tu w maju i zobaczycie czy jest wypłata ;] Jak będą widzieli , że mają mały zysk to może zaczną coś działać w kierunku zachęty straconych klientów jak narazie nic innego nam nie zostaje jak tylko czekać jak to będzie . Kto chce ryzykowac to jego własna sprawa. Ja na pewno nie będę się męczyć powoli raz na tydzien coś tam skubnę grosza tutaj ale napewno nie dzien w dzien jak to miało miejsce od początku korzystania czyli tylko tydzien ;> RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - Admin - 06-04-2014 09:00 Tak jak niektórzy sądzili instanter w dniu dzisiejszym utraci dział, prowadziłem rozmowę z administracją instantera w tej sprawie, chociaż kontakt był niestety słabiutki, czasowo zerwaliśmy współpracę. Główny temat odnośnie serwisu zostanie przeniesiony do zbioru serwisów zarobkowych. Niestety kontakt z administracją instantera na dzień dzisiejszy jest bardzo trudny, po dynamicznych zmianach polityki serwisu też nie bardzo wiadomo czego możemy się spodziewać. To że dział zostaje przeniesiony nie oznacza że serwis jest skazany na scam czy niewypłacalny i za taki uznawany, być może dział zostanie przywrócony, tutaj wiele zależy od samego instantera, mam nadzieję że ich partnerzy szybko dostaną zarobione pieniążki. RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - rj7rad - 06-04-2014 10:06 Jaka jest konkurencja tego typu ? RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - cenzura0 - 06-04-2014 11:06 (06-04-2014 10:06)rj7rad napisał(a): Jaka jest konkurencja tego typu ? freebiz, firesub, hotcash, eforsa- do wyboru do koloru ![]() RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - mordimer12 - 06-04-2014 11:14 Mam 78 zł które się uzbierały jednego dnia, dobijać do 100 zł i wypłacać? RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - milosz998 - 06-04-2014 11:36 Nie dobijaj nawet złotówki, nie daj im zarobić ![]() RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - rj7rad - 06-04-2014 12:03 To już pewne, że nie wypłacą? Dziś szaleję z leadami, a tu taka niespodzianka :/ RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - xjointmanx - 06-04-2014 12:10 Ooo teraz każdy będzie pisał że scam ale po prostu kasa im się skończyła na wypłaty a mobilitek wypłaca z tego co wiem NET45 więc ja będę zarabiać ile się da jak kasy nie wypłacą mówi się trudno bo programy mają na wysokim poziomie ![]() RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - blazej1128 - 06-04-2014 12:10 wypłacą RE: sonda opinie ludzi na temat serwisu Instanter - rj7rad - 06-04-2014 12:14 Ryzyk fizyk, niec nie zmianiam i żyję w niepewności do maja ![]() |