Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST (/Temat-Bot-do-serwisu-YOULIKEHITS-serwis-podobny-do-ADDMEFAST-88726)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - malypiksel - 22-04-2014 14:17

Działa. Zarejestrowałem się z z refa

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Murzynex - 27-04-2014 11:49

Jest coś takiego , co można wymienić też na lajki na fb? Oprócz addemfast, bo tam dostałem bana, za używanie bota Sad

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Roro - 27-04-2014 16:53

Mi bot do YLH chodzi już 4 dzień i ani bana ani zwiechy nie było Idea

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - Nju - 27-04-2014 18:02

nie da się zapisać pliku Accounts "odmowa dostępu"

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - pablo12 - 27-04-2014 19:23

Cytat:Jest coś takiego , co można wymienić też na lajki na fb? Oprócz addemfast, bo tam dostałem bana, za używanie bota
tak to bywa jak używasz bota nie właściwie- lub nie właściwego to wszędzie bana dostaniesz .............................
Cytat:nie da się zapisać pliku Accounts "odmowa dostępu"

nie wiem co wy macie za problemy
u mnie działa wszystko jak trzeba

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - linoskoczek - 27-04-2014 21:22

(27-04-2014 18:02)Nju napisał(a):  nie da się zapisać pliku Accounts "odmowa dostępu"

Może bot jest włączony? A skasować go możesz?

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - czerwony03 - 10-05-2014 18:32

Zabieram sie za testowanie Smile

Edit:
Dziala!
Niech cię Bóg w dzieciach wynagrodzi dobry czlowieku Smile
(ode mnie masz reputka)

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - pablo12 - 10-05-2014 20:18

chodzi chodzi Smile aż miło
też macie limit pkt ?

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - bimber14 - 12-05-2014 15:04

Hmm próbując zainstalować bocika wyskakuje mi że była aktualizacja. Ma ktoś może aktualną wersję?

RE: Bot do serwisu YOULIKEHITS serwis podobny do ADDMEFAST - ooxoo - 12-05-2014 16:34

Poszło z refa.
Fajny, prosty program Wink.