![]() |
badii mentorem FireSub.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: badii mentorem FireSub.pl (/Temat-badii-mentorem-FireSub-pl-88627) Strony: 1 2 |
RE: badii mentorem FireSub.p - badii - 04-04-2014 23:21 Wszystkim, którzy napisali mi na maila/PW odpisałem ![]() Zapraszam innych! Zostałem mentorem FireSub i postaram się pomóc niektórym! Bardziej zależy mi na waszych leadach, aniżeli na swoich ![]() RE: badii mentorem FireSub.pl - KarmazynowyPirat - 05-04-2014 12:26 dupa, nie mentor ![]() Skorzystałem, nie polecam. Dowiecie się tylko że macie mieć niszę i spamować ![]() Całe mentorowanie ogranicza się do strasznie chaotycznie napisanych kilku zdań, że trzeba mieć nisze i ją promować na forach, jutubie, fejsbuku ![]() Do tego kontakt bardzo nieprzyjemny, zareagował agresją na moje pytanie "czy to mentorowanie to tylko te pare zdan", a dalej stwierdzil ze ma jeszcze pare sposobów (ściema ![]() ![]() To typowy pasożyt, który nie wie właściwie nic, liczy tylko na to, że ktoś da się nabrać, zarejestruje się z refa i mu wpadnie % od jego zarobków. Oszust jednym słowem. RE: badii mentorem FireSub.pl - badii - 05-04-2014 13:26 racja ![]() falstart ![]() do kosza proszę ![]() badii mentorem FireSub.pl - daniel42na - 05-04-2014 13:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. badii mentorem FireSub.pl - surfer0700 - 05-04-2014 13:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |