![]() |
Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub (/Temat-Zostane-mentorem-HotCash-Instanter-i-FireSub-88611) |
RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - elbowndg - 02-04-2014 14:18 (02-04-2014 14:00)kariolmax napisał(a):(02-04-2014 13:59)Hrustus napisał(a): to są zarobki z jednego dnia ? LOL ![]() Co to za tłumaczenie? Skoro ja zarobiłem w miesiacu 1300zł na subach sms poświecajac po 2h dziennie to mam powiedzieć że poświeciłem na to 4 dni bo to 60h czy posiwecilem na to miesiac... Marne zarobki jak na godzinny nakład pracy przez 2 tygodnie... RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - kariolmax - 02-04-2014 16:03 To forum jednak czasami jest lepsze od kwejka ![]() Sami się czepiacie mojego wieku, a Wasze posty są na równym (a może nawet niższym!) poziomie. A teraz spróbuję wszystko wyjaśnić: Suchy naprawdę postarał się pomóc mi i bardzo cenię to, że wysilił się aż tak, żeby ocenić mój obrazek z reklamą i podać mi swoją niszę, która jak wiecie jest po prostu fenomenalna ![]() .. tak wiem poraziłem Was tą informacją, że nie chcę zarabiać na kogoś, który nie poświęca mi czasu. Jeśli to nazywa się "cennymi reczami" to ja jestem fanem Bronka ![]() Natomiast Liromir też się wysilił i napisał mi swoje dane do przeniesienia na HotCash. Dopiero później raczył powiedzieć, że zarabia na fanpage i napisał: "zbierz dużo fanów to pomogę Ci reklamować programy nie naruszając opinii fanpage" nie interesuje mnie zarabianie na fp więc straciłem tylko 20 minut i dobrą reputację w tym wątku. Napisałem, że nie zarabiam na fp więc moje zarobki są tylko ze spamu/nisz. Nie wiem czemu jeszcze macie jakieś problemy dot. małego zarobku. Niektórzy tyle wyrabiają w pół roku na buxach. @michal86ole Nadal szukam mentora, który pomógłby mi zarabiać więcej niż 100zł dziennie więc nie wiem w czym problem. Jedni zarabiają 20 000zł, a niektórzy 30zł dziennie. Wszystkie posty zostały zgłoszone, ponieważ bezpodstawnie naruszacie moją reputację i nabijacie sobie posty i reputację. RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - MankuT - 02-04-2014 16:09 Krótko.. nie nadajesz się na mentora w prawdziwym słowa tego znaczeniu. RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - kariolmax - 02-04-2014 16:22 (02-04-2014 16:09)MankuT napisał(a): Krótko.. nie nadajesz się na mentora w prawdziwym słowa tego znaczeniu. Jeśli Ci przeszkadzam to po prostu omiń ten wątek. Może jednak się nadaję? Mam już 5 refów, którzy pojawili się właśnie z tego wątku. RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - piotrekprorok - 02-04-2014 16:23 Kolejny "mentor" uczący spamu. ![]() ![]() @EDIT: do tych którzy się zarejestrują z refa: rejestrujecie się tylko po to, żeby ten oto młody człowiek miał z Was "zarobek" ![]() RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - MankuT - 02-04-2014 16:28 (02-04-2014 16:22)kariolmax napisał(a):(02-04-2014 16:09)MankuT napisał(a): Krótko.. nie nadajesz się na mentora w prawdziwym słowa tego znaczeniu. I o czym niby to świadczy, że masz 5 refów z tego wątku ? Mnie chodzi o to, że osoba z Twoim wiekiem, doświadczeniem w tym biznesie i śmiesznymi wypłatami nijak idzie w parze z mentorem. Sam współpracowałem na początku z różnymi mentorami ale były to osoby, które nie uczyły mnie spamu a kreatywnego podejścia, tworzenia stron, blogów, programowania itp itd. plus ich dochody były o wiele wiele większe. Kto chce zostać Twoim refem, nikomu nie bronię. Ale żeby się czegoś nauczyć trzeba brać przykład z najlepszych. RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - kariolmax - 02-04-2014 16:29 (02-04-2014 16:23)piotrekprorok napisał(a): Kolejny "mentor" uczący spamu. Zdziwisz się, że nie uczę spamu. Oczywiście, że da się zarobić tyle w dwa dni ale trzeba mieć fanpage/niszę. RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - MankuT - 02-04-2014 16:30 (02-04-2014 16:29)kariolmax napisał(a):(02-04-2014 16:23)piotrekprorok napisał(a): Kolejny "mentor" uczący spamu. Bzdura.. wiele osób nie ma ani tego ani tego a zarabia nie małe sumy RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - kariolmax - 02-04-2014 16:31 (02-04-2014 16:28)MankuT napisał(a):(02-04-2014 16:22)kariolmax napisał(a):(02-04-2014 16:09)MankuT napisał(a): Krótko.. nie nadajesz się na mentora w prawdziwym słowa tego znaczeniu. Właśnie nie wiem dlaczego Liromir i suchy mają pretensje skoro sami zarabiają na fp/spam RE: Zostanę mentorem HotCash, Instanter i FireSub - piotrekprorok - 02-04-2014 16:31 Nie trzeba mieć fanpage. Z fanpage można zarabiać po 500 zł dziennie (tak jak choćby użytkownik pietreczka). |