Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: ... (/Temat--88599)

Strony: 1 2

RE: Cuda Google - patrykc - 03-04-2014 21:25

(02-04-2014 09:51)makingmoney napisał(a):  Kolejny rodzynek do rozkminienia - hackiosandroid.com
30 backlinków, większa część postów na pierwszej stronie, dużo na pierwszym miejscu pod frazami gdzie konkurencja jest duża a liczba miesięcznych wyszukań to 4-10k, kopiowana treść, kaleki design.

30 backlinków... Wiesz, jeśli sprawdzasz BL popularnymi narzędziami to ja Ci powiem że co prawda dają one ogólny pogląd na profil linków, ale wyobraź sobie że bardzo łatwo jest sprawić że narzędzie nie widzi naszej/prywatnej sieci stron/zaplecz - a uwierz mi, są zadbane sieci których popularne sprawdzajki nigdy nie widziały Wink

4kb plik htaccess i stronę widzi tylko Google i użytkownicy... a jeszcze użytkownicy dostają ładnie zoptymalizowaną stronę ;]

Fresh site bonus? buahaha... bardziej bonus za świeże/nowe(ew unikalne) treści, niż za domene.

RE: Cuda Google - Matty094 - 09-04-2014 14:01

Jest podobny blog jak wrzucisz posta to odrazu po kilku sekundach twój post jest na jego blogu
http://juegoshackeados.info/

Ode też tak kopiowane było, ale poradziłem sobie z tym wystarczy ,że zablokujecie to IP
184.168.224.176

Efekt :
[Obrazek: o9ectz.png]

Zablokowałem go w Styczniu i do dzisiaj próbuje się dobić na bloga i już nie kopiuje ode mnie .
Sporo blogów widzę ma problem z tym kopiarzem więc polecam zablokować i mieć z głowy Jerk2

RE: Cuda Google - Mafiozo19990 - 09-04-2014 16:34

(03-04-2014 20:47)Matty094 napisał(a):  Z tego co widzę bo dacie dodania posta to jego strona jest od początku lutego .
Poczekamy jeszcze trochę jak nie minie ten Fresh Site Bonus to będzie trzeba go wyrzucić z google linkując po największych śmietnikach Jerk2

A może tak Tobie zrobimy? Tolerujecie takie zachowanie? Bo ja nie bardzo. Nie wiem, dlaczego jest wysoko w Google, ale może faktycznie to bonus dla nowej strony, przekonamy się.

... - Hybrid1990 - 01-05-2021 13:20

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.