![]() |
Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu (/Temat-Zero-czas-sie-z-tym-pozegnac-by-cyziu-88596) Strony: 1 2 |
RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - Onyke - 02-04-2014 20:00 Na jakich stronach zbierasz pkt na promowanie filmików? RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - cyziu - 02-04-2014 20:05 Jak na razie na u2b i enhance, lecz po znalezieniu jakiegoś sensownego i działającego bota, zaczną też na AMF. RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - Toxyn - 02-04-2014 22:10 Na AMF polecam firefox + imacros ![]() RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - tomcio12310 - 02-04-2014 22:21 powoli do przodu (Y) RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - cyziu - 02-04-2014 22:48 Tak więc dzień dobiegł końca, jeszcze trochę pracy przede mną, lecz czas podsumować dzień. DZIEŃ 1 -Dodałem jedną niszę na bloga.
-Ogarnąłem SEO. -Nabijałem pkt dla filmików. -Prace nad blogiem. Zarobek: 0$/2500$
Ogólnie dzień mało satysfakcjonujący, przede wszystkim dlatego, iż nie za bardzo ogarniam temat szukania nisz, co mnie bardzo ogranicza. Znalazłem teraz 3 nisze, które niedługo wylądują na blogu, lecz i tak mnie to nie satysfakcjonuje. Co zrobię jutro:
-Dodam te 3 nisze + z minimum 2-3 inne. -Zrobię logo dla bloga. -Wgram grafikę zwiększającą wiarygodność. -Dodanie filmików na YT dla każdej z nisz. Jutro zapowiada się pracowity dzień. Znalezienie nisz + zrobienie do nich hacka zajmie mi troche czasu. Chciałbym jutro również mieć już gotowego bloga w 100%. Jakby ktoś chciał mi dać jakiś sposób na szukanie nisz, byłbym wdzięczny. Wszelaka pomoc na PW mile widziana. RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - cyziu - 11-04-2014 00:47 W sumie ostatnio mój wpis był tydzień temu. Przez ten czas troszkę zbierałem pkt, upiększyłem bloga, tak więc coś tam robiłem. Co zrobiłem przez ten czas -Dodawałem 1-2 nisze dziennie.
-Zbierałem pkt. Ale wiecie jak to jest bez VPS, zbieranie pkt przez noc i trochę dnia starczy na max 2 filmiki. ![]() ![]() -Dodałem bloga do 123 przeglądarek. -Prace nad upiększeniem bloga. Początkowo miałem linki na RC, lecz dziwiło mnie, że ludzie siedzieli na linku po 500sek+ i nic nie wpadało, więc zmieniłem na AC i wczoraj po 14 klikach w link wpadł pierwszy lead za 0.63$ ![]() Przez nieuwagę nie zmieniłem linku w 1 nisze i lead wpadł na RC. ![]() Nie będę go doliczał do ogólnego zarobku, bo i tak tego nie wypłacę. Wpadło: 0.73$ Chyba jestem 1 osobą która narzeka na lead. ![]() Zarobek:
0.63$/2500$ Co zrobię dzisiaj:
Mam do Was kilka pytań, ponumeruje je, żeby było łatwiej.-Dodam 2-3 nisze na bloga. -Zbieranie pkt. -Nauka pozycjonowania. 1. Jak się zabrać za katalogowanie? Bo kompletnie nie wiem jak dodać stronę do katalogów. ![]() 2. Jak to jest z tymi fapkami na YT? Jak duży one mają wpływ na pozycje filmiki w wysz? 3. Dajecie filmik na Publik za zamrożonych wyśw, czy po odmrożeniu? 4. Czym i JAK NAJSZYBCIEJ wbijać pkt na promo filmików? Prosiłbym o jakieś sprawdzone sposoby. 5. Możecie polecić jakiś VPS darmowy, nawet na tydzień? Najlepiej bez konieczności użycia karty kredytowej. RE: Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - patryk0407 - 13-04-2014 22:12 Witam. Czytam i czytam ![]() ![]() 1. Szukać katalogów darmowych jak i płatnych sms. Wszystko zależy od Ciebie, a stron z katalogami PL jest masa ![]() Jeśli chodzi o katalogi ang to wpisz w google.com katalogi tylko po ang i poszukaj ![]() ![]() 2. Mają wpływ na pozycję ![]() ![]() ![]() 3. to bez różnicy, chyba że Twój filmik szybko zostanie usunięty ![]() 4. ja to robie addmefast, like yt ![]() ![]() 5. Z VPS darmowymi jest ciężko ;/ Są bardzo słabe zazwyaczaj, pozbieraj 35-40zł i kup polski vps ![]() ![]() Zero $ - czas się z tym pożegnać! by cyziu - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |