Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja kont na facebooku. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386)
+---- Wątek: Weryfikacja kont na facebooku. (/Temat-Weryfikacja-kont-na-facebooku-88413)

Strony: 1 2 3 4

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - Szaman1644 - 30-03-2014 18:53

Jak chcesz to moge ci pomoc z weryfikacja zdjęciami.

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - blazej1128 - 30-03-2014 19:24

Jakby ktoś mógłby mi pomóc z weryfikacją zdjęciami to proszę o PW :-)

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - light - 30-03-2014 19:28

Tak samo bo nie rozumiem tej weryfikacji, również chyba odpuszczam instantera bo leady nie wchodzą jak kiedyś... konwersja mała strasznie ostatnio mimo wielu wizyt... i nie wmawiać, że to przez nisze bo instanter coś porobił i za dobrze by było... czas na przejście na inne serwisy, jakieś polecacie?

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - blazej1128 - 30-03-2014 19:54

mi leady ładnie wchodzą tylko facebook mi konta blokuje i spamu robić nie moge :/

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - sebens - 30-03-2014 20:41

jest lipa, facebook sie wycwanił

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - bolo9797 - 30-03-2014 20:44

(30-03-2014 17:18)Duxone00 napisał(a):  ctrl+c imion i nazwisk które się pokazały następnie ctrl+v w szukajce na skrzynce mailowej przypisanej do konta na fb

na pewno będziesz miał tam maile iż dana osoba dała acc na zaproszenie wchodzisz w maila i porównujesz zdjęcie profilowe do zdjęcia które pokazało się w weryfikacji i w tedy będziesz wiedział jednakże musisz to szybko robić bo na to też jest wyznaczony czas...

ewentualnie jak robisz konta to dodawaj siebie do znajomych tzn np masz 30 fejk kont i w każdym miej 29 znajomości ze swoim kontem
w tedy przy weryfikacji pokazuje Ci także dane twoich kont tzn facjata jakiegoś kogoś ale imiona i nazwiska nieraz będą Twoich kont + jedno poprawne

w piątek właśnie musiałem przeprowadzić taką weryfikację i tak miałem
Ta....... Robilem tak i na nastepny dzien 24 konta usuniete. Nawet weryfikacji nie dawali.

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - lubiekeppa - 30-03-2014 20:48

Ja tam nie narzekam . Jednko konto na fb starcza na 1 dzień . I wystarcza 10 minute mail i zmiana ip Wink

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - nesarions - 30-03-2014 21:11

Owszem nowe konto mozna zakladac nawet 2 dziennie bo te 10min mozna pospamic bez blokady czasem lead wpadnie czasem nie ale najgorsze jest to , że na nowym koncie czekasz na minimum 20grup z 24godziny zanim dodadza nawet jak dodasz 100+++grup

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - lubiekeppa - 30-03-2014 21:23

Zaraz ci napisze na PW sposób na to .

RE: Weryfikacja kont na facebooku. - light - 30-03-2014 22:39

Aaa o mi chodzi tylko o jeb... weryfikacje jak to ominąć bo mam stałe ip no i lipa jak nie wiem co... instanter niech się lepiej poprawi z tymi leadami w sensie z konwersacja bo dziś to istna masakta jakas

Wysłane z mojego OV-Vertis-02 przy użyciu Tapatalka