![]() |
[Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc (/Temat-Rozwiazane-kasa-na-paypal-watpliwosc-8841) Strony: 1 2 |
RE: kasa na paypal - wątpliwośc - tymonowy - 19-06-2010 08:34 Wypełniłem i wyskoczyło coś takiego : "Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową." WTF?! RE: kasa na paypal - wątpliwośc - alien97 - 21-06-2010 07:36 A ja wczoraj dodałem rachunek bankowy ale jeszcze te 2 drobne wplaty nie przyszly. Czy wy tez tak mieliscie ? RE: kasa na paypal - wątpliwośc - cpr - 21-06-2010 08:16 Była niedziela; to nie jest ekspress. Myślałeś, że po sekundzie od zlecenia kasa dojdzie??? he?? RE: kasa na paypal - wątpliwośc - alien97 - 21-06-2010 08:33 A po ilu dniach do ciebie doszlo ? RE: kasa na paypal - wątpliwośc - GoreYoite - 21-06-2010 08:33 ja mam konto na mbanku zrobilem to tak dodalem emaile jakie mam na lockerz a potem dodalem nowy rachunek bankowy zeby usunac ograniczenia to podaje sie nr IBAN i czeka sie az przesla ci dwie kwoty trwa to okolo 4-5 dni potem musisz wejsc na strone i podac jakie kwoty ci podali i masz konto odblokowane a bank dodany ![]() RE: kasa na paypal - wątpliwośc - alien97 - 21-06-2010 08:35 A tam w nazwie banku to wpisalem PKO lecz to nie jest pelna nazwa. Może tak byc ? [Rozwiązane]kasa na paypal - wątpliwośc - Marello - 19-03-2011 11:33 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |