Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. (/Temat-Nisze-allegro-Zarabiaj-1000-zl-miesiecznie-88330) Strony: 1 2 |
RE: 3 Nisze allegro + szablon aukcji allegro - Yamakasi - 31-03-2014 09:41 Ktoś już kupił?Czekam na ocenę tutora i przymierzam się do zakupu. RE: 3 Nisze allegro + szablon aukcji allegro - MaXimuS007 - 31-03-2014 14:46 Oddaj do oceny tutorowi, bo tak nikt Ci tego nie kupi i jeszcze dodaj screeny zarobków z tych nisz. Ja być może kupię tutaj lub jedną niszę od innej osoby. Zależy, gdzie mi się będzie bardziej opłacało. RE: 3 Nisze allegro + szablon aukcji allegro - Grosikowy - 31-03-2014 15:51 W ile +/- zejdzie mi taka aukcja ? Odp: 3 Nisze allegro + szablon aukcji allegro - v3XeR - 03-04-2014 08:44 Oddalem do tutora Dzisiaj recka bedzie @@EDIT Źródło z głównej niszy zostało wyczerpane przez co promocja się skończyła (z godzinę temu)... Ale nie martwcie się jest nowe źródło teraz do 50% taniej, tylko nieco inaczej się kupuje. Tutor sam oceni.. Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 RE: 3 Nisze allegro + szablon aukcji allegro - daniel42na - 03-04-2014 22:14 RECENZJA: Nisza1 [główna] : Sprzedajemy różne "ilości" pewnego towaru wirtualnego, które wcześniej zakupiliśmy w podanych przez autora źródłach. Pierwotna wersja poradnika posiadała źródła nieaktualne jednak autor podesłał mi nowe, na pewno zaktualizuje je w poradniku. Te pewniejsze źródła pozwalają nam na mniejszy zysk, inne (mniej pewne) pozwalają nam kupić towar nawet za połowe ceny. Popyt - na oko 100-200 zł zysku tygodniowo. Konkurencja - obecnie 9 ofert. Nisza2 [dodatkowa] : Podobna kategoria co wyżej, jednak trudno określić popyt i konkurencje, bo nie widziałem oferty z tym produktem na allegro, albo nie umiem szukać :| Nisza3 [dodatkowa] : Towar wirtualny, autor podaje 1 zaufane źródło, Konkurencja i ilość ofert jest spora, jednak proporcjonalna do popytu na towar więc nie powinno być problemu z zarobkiem Zauważyć można konkurencyjne oferty z zarobkiem~1000 zł miesięcznie (na "czysto" oczywiście). RE: Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. - v3XeR - 08-04-2014 11:23 Powiem, że z tego bardziej pewnego nowego źródła jest taniej o 10%. @@EDIT Co jakiś czas na tej pierwszej stronie ze źródłem są promocje do 30%. Więc raz towar jest w normalnej cenie, raz taniej o 10%, a raz o 30%. Nowe jak i stare źródło jest podane. Do konca dnia (9.04.14) nisze za 40zl RE: Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. - michal463 - 09-04-2014 16:32 Zakupiłem poradnik , co do 1 niszy to jedno źródło na razie nie aktywne (autor pisze że trzeba wypatrywać zniżek na tej stronie i wtedy kupować) drugie źródło niby jest ale na zasadzie licytacji, więc raczej dużo taniej też nie kupimy, gdyż cena na pewno pójdzie w górę (ale zawsze coś). Konkurencja na allegro nie jest duża aczkolwiek jest jeden mocny gracz który zgarnia ok 90% rynku w tej niszy, ale wystarczy się postarać i swoje idzie zarobić Co do drugiej niszy to kupujemy produkt niewiele taniej, ale nie ma go na allegro (albo jak tutor wspomniał "nie umiem szukać") ciężko określić popyt. Trzecią niszę zna pewnie każdy kto próbował sprzedaży na allegro. Autor podaje dobre źródło które osobiście znałem, lecz źródło wypali się prawdopodobnie w niedługim czasie. Całokształt jest wart swojej ceny jeśli autor sprzeda rzeczywiście tylko 3 sztuki poradnika. Teraz pytanie do autora. Wystawiałeś ten poradnik na sprzedaż na innych forach? Odp: Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. - v3XeR - 09-04-2014 19:04 Jeszcze na jednym ale sie nic nie sprzedalo i pewnie nie sprzeda. Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Nisze allegro - Zarabiaj 1000 zł miesięcznie. - surfer0700 - 10-05-2014 12:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |