Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Youtube- problem z kontem i filmami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454)
+--- Wątek: Youtube- problem z kontem i filmami (/Temat-Youtube-problem-z-kontem-i-filmami-88324)

Strony: 1 2

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cinekbux - 30-03-2014 13:29

Dzięki themate0, usunąłem bonus tagi, zobaczymy czy to coś pomożeWink
Qwik, słaba jakość wyświetleń? Masz na myśli że wyświetlenia były nabijane? Jeśli tak to w moim przypadku to napewno nie powód bo wszystkie wyświetlenia są, że tak powiem, naturalneWink

EDIT:
Filmiki odzyskały pozycje ale co najdziwniejsze nie przekłada się to na ilość wizyt na blogu którego promują...:O

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cenzura0 - 30-03-2014 16:47

Czyli nowe filmy wgrywać juz poprostu bez tych extra tagow?

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cenzura0 - 01-04-2014 10:43

Pomoze ktos na pm jak to zrobic zeby ten film byl w wyszukiwarce bo kurwi** mnie bierze Angry Usunałem tagi, film wrócił ale nie było żadnego ruchu na stronie, dodałem tagi( inne) film postał w wyszukiwarce ale juz go nie ma tam. Prosze o pomoc bo jestem tym zalamany

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cinekbux - 01-04-2014 16:51

Mam dokładnie taki sam problem jak cenzura0, nie wiem juz co mam robić...

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cinekbux - 04-04-2014 21:51

Naprawdę nikt nie wie/nie chce powiedzieć co trzeba zrobić?Wink

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - Zarobiony_Koles - 06-04-2014 07:06

Themate0 dobrze mówi, usuniecie tagi, to konkurencje sobie zmniejsza ;

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - themate0 - 06-04-2014 21:40

(06-04-2014 07:06)Zarobiony_Koles napisał(a):  Themate0 dobrze mówi, usuniecie tagi, to konkurencje sobie zmniejsza ;

haha Big Grin

ale ja na serio mówię, że usunięcie tych bonusowych tagów w 50% rozwiąże problem, drugie 50% to nabijanie sobie wyświetleń na hit leaperze na darmowym koncie, gdzie wszystkie wejścia są z tego samego źródła.

RE: Youtube- problem z kontem i filmami - cinekbux - 06-04-2014 21:56

Usunięcie tagów nie pomogło, wyświetleń nie nabijałem wogólę, także powód najprawdopodobniej musi być innyWink