Dziennik Siwego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Siwego (/Temat-Dziennik-Siwego-88107) |
RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 28-03-2014 15:44 (28-03-2014 15:29)Secret napisał(a): No to pięknie , a dzisiaj coś poważniejszego robiłeś czy nic i wpadło z niczego te 20 zł ? Nic specjalnego po za ustawieniem na fanpagach dodawanie informacji o stronie co godzinke ;p No i kilka grup odwiedziłem z odpowiednim targetem na mój program. 30 minut roboty. OGÓLNY ZAROBEK 248/2500zł RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 28-03-2014 22:36 Przepraszam, że piszę post pod postem, ale nikt nie komentował a muszę się pochwalić Dzisiaj spędziłem dokładnie 2h przy kompie. Nic praktycznie nie robiąc wpadło mi 70PLN Jestem jak najbardziej zadowolony z serwisu HOTCASH. OGÓLNY ZAROBEK 298/2500zł RE: Dziennik Siwego - SexPistols - 28-03-2014 23:57 Gratuluję i życzę powodzenia! Obserwuję Cię codziennie RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 29-03-2014 10:12 ---------------------------------------------------Dzień 5------------------------------------------------------------------------------- Poszedłem wczoraj spać o 1:00 w nocy smacznie sobie spałem nagle przychodzi sms obudził mnie.... Okazał się to kolejny lead na dziś i już nie byłem zły, że nie śpię ;p Co raz bliżej do upragnionego celu, zaczęło się wreszcie coś dziać z czego jestem zadowolony. Nie długo będę mógł wykorzystać swoją nisze tylko muszę zbudować jakieś zaplecze na facebooku do zasięgu. Bo to będzie coś wielkiego, i przyniesie mi przez kilka dni bardzo duże zyski.... Dobra blablabla pora wstawić screena z zarobkami z ostatnich 3 Dni ;p Dzisiaj sumka leadów się jeszcze na pewno znacznie powiększy. Zacząłem przygodę kilka dni temu z zarabianiem w internecie totalnie zielony jak się za to zabrać. Jestem bardzo zadowolony ze swoich efektów w tak krótkim czasie. Proszę was o komentowanie mojego dziennika bo jednak to dobra motywacja ;p Potem dam edita ile z dziś wpadło ! OGÓLNY ZAROBEK 318/2500zł RE: Dziennik Siwego - SexPistols - 29-03-2014 10:46 Ścigamy się na tym rankingu ale śmiem twierdzić, że i tak lepiej Ci idzie niż mi, także życzę powodzenia i wytrwałości! RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 29-03-2014 11:03 Dodaj sobie sygnaturkę bo już masz 10 postów ;p no jestem zadowolony z efektów xd RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 29-03-2014 21:13 --------------------------------------------------KONIEC DNIA 5-ego -------------------------------------------------------------------- Z samego rana wpadło mi 20PLN co informowałem w ostatnim wpisie. Jeszcze pewnie jakiś leadzik mi wpadnie no, ale zakończę ten dzień tym postem ;p Jestem zadowolony z dzisiaj co raz bliżej upragnionego celu. Jeżeli jest jakaś osoba, która chciałaby zostać mentorem zapraszam - tylko poważne oferty ^^ Miłej nocki wam życzę dla mnie praca na dziś się skończyła do jutra OGÓLNY ZAROBEK 358/2500zł RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 30-03-2014 09:32 -------------------------------------------------------DZIEŃ 6----------------------------------------------------------------------------- Dziś od rana ogarniałem bota, który będzie odwalał za mnie całą robotę Bot automatycznie dodaje się do grup o odpowiednich targetach (keyword group) Następnie może wysyłać posty o odpowiednim czasie. Również dodaje posty na fanpagach itp.... Zobaczymy jaki zysk dzisiaj będzie bo dopiero co wstałem i to zrobiłem pod koniec dnia edytuje post i dodam zarobki ;p RE: Dziennik Siwego - rasiak221 - 30-03-2014 09:38 Pięknie idzie zapraszam do mnie RE: Dziennik Siwego - xSiwy - 30-03-2014 20:26 -------------------------------------------------------KONIEC DNIA 6-ego ---------------------------------------------------------------- Dzisiaj totalnie nic nie robiłem po za ustawieniem programu na dodawanie sie do grup i wysyłanie postu co godzine. Cały dzień spędziłem na dworze, więc na komputerze byłem tylko 15minut. Zarobki z dzisiaj: Zobaczymy jak poleci następny tydzień co raz bliżej celu OGÓLNY ZAROBEK 448/2500zł |