Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? (/Temat-Gdzie-obecnie-najlepiej-wyjechac-za-granice-87925)

Strony: 1 2

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - raikks - 26-03-2014 15:08

Norwegia ,mój wujek pracuje tam jako spawacz i na pln zarabia niezłą kaskę

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - mateart - 27-03-2014 02:06

Niemcy, Dania- nie za daleko a inny standard życia

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - xjointmanx - 27-03-2014 02:18

Ja za 2 tyg mykam do NL 8 Euro na godzine ale jeszcze wiekówka więc nie narzekam i pozostaje tam na stałe Smile

Odp: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - v3XeR - 27-03-2014 06:09

W Szwajcari zarabia sie ponad 20k. ale tam do pracy przyjmuja tylko obywateli. A ich obywatelstwo mozna dostac jedynie po znalezieniu zony czy meza

Wysłane z telefonu za pomoca TapaTalka

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - SiwyX2014x - 27-03-2014 06:28

Do Anglii nie jedz. Ludzie są w chuj bezczelni a jak wyjdziesz po 22 na miasto to bd nie ciekawie. Juz lepiej Holandia lub Niemcy (kulturka)

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - prololex - 27-03-2014 07:31

Do USA, po pracy będziesz zbierał kupony do sklepów i robił zakupy za free Big Grin

RE: Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - Hattrick - 28-03-2014 13:33

Przy takiej liczbie użytkowników (mimo że średnia wieku jest pewnie dość niska) z pewnością na forum jest wielu emigrantów. Może opiszą tu swoje doświadczenia/przemyślenia Smile

Sam chce wyjechać więc jeśli ktoś miałby jakiś sprawdzony namiar to będę wdzięcznyCool

Gdzie obecnie najlepiej wyjechać za granicę ? - Scoobyx - 31-03-2014 18:39

(27-03-2014 06:28)SiwyX2014x napisał(a):  Do Anglii nie jedz. Ludzie są w chuj bezczelni a jak wyjdziesz po 22 na miasto to bd nie ciekawie. Juz lepiej Holandia lub Niemcy (kulturka)

Piszesz tak z doświadczenia? Byłem w Anglii i nie spotkałem się z żadnym bezczelnym zachowaniem, ba powiedział bym, że Anglicy są milsi od Polaków. Może do złej dzielnicy trafiłeś? Albo na obcokrajowców? Co do nich to od razu mogę ci powiedzieć, żeby się trzymać z daleka od Litwinów. Chyba najgorsza nacja w Anglii. ~1 miesiąc przed świętami 2k13, jeden pobił kumpla pałką teleskopową, jak wracał z imprezy. Tak więc zależy na kogo trafisz, No chyba, że jest u ciebie cienko z językiem, to w agencji pracy niektórzy szybko cię spławią.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk