Młody chce zarobić - PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Młody chce zarobić - PPA (/Temat-Mlody-chce-zarobic-PPA-87861) |
RE: Młody chce zarobić - PPA - Krashai - 26-03-2014 14:17 Na początku trzeba się ostro zabrać za PPa żeby coś z tego wyszło.Pisałeś że znalazłeś ciekawą niszę, dlaczego już się za nią nie wziąłeś ?. Ktoś może Ci ją z przed nosa zabrać... RE: Młody chce zarobić - PPA - xxyzzy - 26-03-2014 14:54 co to te ppa ? RE: Młody chce zarobić - PPA - GGG205 - 26-03-2014 15:22 Chyba Pay Per Action. Dziennik masz fajny będę zaglądał. RE: Młody chce zarobić - PPA - wichrzyciel - 27-03-2014 00:29 Krashai Jak na razie zrobiłem 20nisz=20hacków=20postów do dnia wczorajszego,więc pracowałem ostro (jak na swoje możliwości) a wiadomo,że nie jest to tylko jedno zajęcie w życiu Efekty słabe bo dopiero od kilku dni zacząłem pozycjonować stronę i robić pierwsze filmiki na YT. Dzień 6 Co zrobiłem: -jak zwykle dodałem postów do katalogów seo -dzisiaj ani strona,ani bot enhanceviews nie działał,z u2bviews na razie nie korzystam,więc nabiłem tylko kilka punktów na SYV -dodałem nową niszę(posta) [o której wspomniał Krashai] na stronę -zrobiłem filmik i promuję go... Dzisiaj zarobiłem: 1.16$ Marzec: 2.26$/5$ Jeden lead z USA.Lepsze to niż nic Na dodatek z racji,że mój angielski jest średni,znalazłem(a raczej po prostu poprosiłem) osobę,która zawodowo zajmuje się ang. o pomoc przy tłumaczeniu tekstu do postów,więc teraz wszystko będzie miało swoje ręce i nogi RE: Młody chce zarobić - PPA - wichrzyciel - 27-03-2014 23:30 Dzień 7 Co zrobiłem: -dodanie do katalogów -nabijanie punktów na enhanceviews,SYV -promowanie filmiku z niszą -zainstalowałem na blogu Google Analytics(ponoć najwiarygodniejsze statystyki są właśnie stąd) Zarobiłem : 2.01$ - (3 leady) Marzec: 4.27$/5$ (oczywiście to jest liczone od ok.20marca!) O dziwo wpadło pobranie z niszy,którą wstawiłem dopiero wczoraj,a filmik nie był wypromowany więc jest fajnie Odp: Młody chce zarobić - PPA - piotruss96 - 27-03-2014 23:47 Zajmij sie zdobywaniem silnych backlinkow teraz katalogi nie maja tak duzego wyplywu na pozycjonowanie. Zajmij sie social meding'iem Wysłane z mojego GT-I5510 RE: Młody chce zarobić - PPA - wichrzyciel - 28-03-2014 00:41 Mając na myśli "silne backlinki" masz na myśli te płatne prawda?Na razie mam tylko dosłownie kilka zł na kupienie wyświetleń na YT,więc taka operacja na razie odpada...Chyba,że lepiej zainwestować w te backlinki...możesz trochę to mi wyjaśnić? RE: Młody chce zarobić - PPA - dawid327 - 28-03-2014 01:14 Jak masz niszę , to zacznij je promować , dobrze wypromowana nisza to klucz do grubej kaski RE: Młody chce zarobić - PPA - wichrzyciel - 29-03-2014 00:00 Dzień 8 Co zrobiłem: -katalogowanie postów -chciałem trochę spróbować w subskrypcjach sms ale nie mam niestety czasu na kolejne godziny prześlęczone przed komputerem ;/ -zrobiłem film do niszy -wkur**** się... YT nie zaliczyło mi ani jednego wyświetlenia z autoodświeżania i tylko 50 z ponad 300 nabitych botem...no co jest!? Dodałem ten sam filmik(dodałem tylko intro) na inne konto i to samo,tyle,że nie ładuje wyświetleń z botów tylko próbuje autorefresh i znowu to samo Zarobiłem 1.16$ Wejść na stronę: 101 Marzec 5.46/5$ RE: Młody chce zarobić - PPA - wichrzyciel - 31-03-2014 14:44 Dzień 9 i 10 Co zrobiłem: -dodanie do katalogów -nabijanie punktów na botach Wejść na bloga odpowiednia 124 i 113 Sytuacja na YT zniechęciła mnie i to bardzo...w ogóle nie nabijają mi się wyświetlenia... Zarobki przez te dwa dni 0$ Marzec 5.43$/5$ |