Kamil też chce zarobić ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kamil też chce zarobić ;) (/Temat-Kamil-tez-chce-zarobic-87847) Strony: 1 2 |
RE: Kamil też chce zarobić ;) - kamilq19 - 23-03-2014 22:27 (23-03-2014 19:36)ManXer napisał(a): Mnie też na początku banowali, wystarczy stworzyć sobie kilka szablonów postów z różnymi linkami w każdym, można dołączyć tam zdjęcia (każdy post to inne) i można zacząć z rozsądkiem spamować Inna sprawa, że przynajmniej w moim wypadku to zarobek jest po prostu śmieszny, częściej niż z leadami to spotykam się z komentarzami typu "spadaj spamerze" albo "nie wysyłajcie tego bo wam zabierze kasę z konta' itp Myślę, że jakbyś znalazł sobie grupy w których ludzie nabierają się na takie rzeczy i nie przejmował się banami (jak na razie złapałem 2 spamowaniem, trzecie konto dobrze się trzyma bo wygląda wiarygodnie i już ma tydzień) to przy kilku godzinach dziennie zarobiłbyś co najmniej 150zł tygodniowo. Jest dokładnie tak jak mówisz, lecz mi uważanie na bana nie pomogło Za czasów fires 100-150 zł dziennie szło bez problemu wyrwać FB się po prostu wypala Kamil też chce zarobić ;) - Vasaki - 25-02-2018 10:01 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |