do usuniecia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: do usuniecia (/Temat-do-usuniecia-87762) |
RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - explrlz - 20-03-2014 12:28 Czekam na opinie i jeśli będzie pozytywnie to wezmę RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Coristo - 20-03-2014 21:15 Recenzja: Wylosowałem 300 satoshi na start 5min gry miałem 1300 satoshi i dalej poleciała czarna seria. Godzinę później znowu wylosowałem 300 Satoshi i znowu udało się wyrobić na około 750 satoshi i czarna seria. Odczekałem 60min i wylosowałem kolejne 300 satoshi. W ostatniej próbie doleciałem do 2000 Satoshi i straciłem do 0. Pewnie jestem pechowcem Tak więc 35zł za "metode" ? Według mnie kolejna metoda z serii "Jak zarobić na sprzedaży poradnika/metody" RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 20-03-2014 21:19 To niezle widze Cie zlapalo jak 3x pod rzad przegrana po podwojeniu sumy a nawet zdobyciu wiecej ^^ ale jak widac metoda dziala, wiec zapraszam do kupna ) RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - KerPwn - 20-03-2014 21:46 Jak widać, metoda nie działa skoro stracił. Mogło się to stać równie dobrze na samym początku... RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 20-03-2014 21:49 Bo trzeba grac spokojnie pomnozyc stawke tak jak nasz moderator kilka razy zrobic przerwe zostawic poczatkowa stawke a wygrana zabrac to jest gra na malych stawkach, co by bylo gdyby gral zaczynajac z 1 BTC pomnozylby sume x3 np i skonczyl grac ? odpowiedz jest prosta, ta metoda dziala ale nie tak jak chcielibysmy wszyscy zeby "zawsze" wygrywac. Wiadomo ze kazdy przegra jak konkretnie zacznie grac tylko i wylacznie trybem progresji Daje rade przy mojej metodzie kilka razy pomnozyc sume i wtedy trzeba skonczyc zabrac co sie zyskalo i probowac ponownie z poczatkowa suma. Czesto duzo ludzi robi tak ze jak wygraja juz sporo to zaczynaja za wieksze stawki grac, w mojej metodzie to sie nie sprawdzi liczy sie mniejszy a pewniejszy zysk. Nawet majac juz 100000 satoshi caly czas zaczynalbym grac od najmniejszej stawki. Tak czy inaczej, kto chce wziac to niech pisze a kto nie to niech traci moim zdaniem wszystko ladnie dziala bo moderator pomnozyl kilkukrotnie swoja stawke i mogl skonczyc gre, ale pazerność robi swoje wtedy kazdy przegra sam tez czesto przez pazernosc tracilem powoli i do celu. RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - piotrekprorok - 21-03-2014 04:49 Czyli wygląda na to, że nie ma różnicy między Twoją metodą a metodą progresji RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Mafesto - 21-03-2014 07:33 W progresji również "powinno się" skończyć grać jak mamy jakiś tam zysk ale prawda jest taka, że nawet w pierwszej rundzie można przegrać. Rafiks, czekam na screena jak uzbierasz 1 BTC Odp: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - piotruss96 - 21-03-2014 08:23 Ja takie metody sa dostepne za free. Widzialem podobna metoda na jednym z forum zagranicznym Wysłane z mojego GT-I5510 RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Adrjan77 - 21-03-2014 09:07 Czyli generalnie mamy metodę do zarabiania która kończy się... przegraną do zera. Gratulacje RE: [S] Metoda mnożenia BTC na serwisie freebitco.in - Rafiks1992 - 21-03-2014 09:19 kończy się przegrana do zera? jak ktoś jest łapczywy i chciałby odrazu pomnożyć stawkę x20 to chyba oczywiste że przegra? Mafesto to przewidziałem i uwzględniłem w mojej metodzie ;-) nie rozumiem was ludzie wy byscie chyba wszyscy chcieli wygrać odrazu miliony, napisałem metodę która pozwoli wam pomnożyć kilka może kilkanaście razy stawkę i to w 5 może 10 minut co potwierdził coristo. z 200 zrobił 2000 i wystarczyło skończyć grać i zachować fajna wygraną, no ale po co lepiej zacząć grać większymi stawkami i przejebac wszystko. skoro jesteście tacy nieufni i uważacie że nie jest ta metoda tak dużo warta to zmieniam cenę dla 1 trzech osób na 15zł aby ktoś to wziął przetestował i również tak jak coristo udowodnił że można bez problemu kilka razy stawkę pomnożyć ;-) |