wam też nie nalicza wejść na elimit? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: wam też nie nalicza wejść na elimit? (/Temat-wam-tez-nie-nalicza-wejsc-na-elimit-87761) Strony: 1 2 |
RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - themate0 - 23-03-2014 11:08 przez noc wpadło i teraz przez cały dzień nic, aż konwersja spadnie do 1% i wieczorem odbije do 3% trzeci dzień z rzędu już tak RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - mordimer12 - 23-03-2014 11:18 @up A masz w większości linki z elimit czy hdvod? RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - olafifi - 02-04-2014 20:16 Ja, wy macie kilka aktywacji dziennie, dla mnie to jak jest jedna czy dwie to pełnia szczęścia Myślałem, że elimit już jest passe, no bo niby lepszy ten hdvod, znowu na elimit widać, że rejestracja płatna. RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - Hiuston - 02-04-2014 22:02 Mi wszystko ładnie nalicza, tylko chyba ktoś ddosuje moją strone (z zajawkami) lub padła właśnie z powodu własnych zajawek >.< |