![]() |
wam też nie nalicza wejść na elimit? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: wam też nie nalicza wejść na elimit? (/Temat-wam-tez-nie-nalicza-wejsc-na-elimit-87761) Strony: 1 2 |
RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - themate0 - 23-03-2014 11:08 przez noc wpadło i teraz przez cały dzień nic, aż konwersja spadnie do 1% i wieczorem odbije do 3% trzeci dzień z rzędu już tak RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - mordimer12 - 23-03-2014 11:18 @up A masz w większości linki z elimit czy hdvod? RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - olafifi - 02-04-2014 20:16 Ja, wy macie kilka aktywacji dziennie, dla mnie to jak jest jedna czy dwie to pełnia szczęścia ![]() Myślałem, że elimit już jest passe, no bo niby lepszy ten hdvod, znowu na elimit widać, że rejestracja płatna. RE: wam też nie nalicza wejść na elimit? - Hiuston - 02-04-2014 22:02 Mi wszystko ładnie nalicza, tylko chyba ktoś ddosuje moją strone (z zajawkami) lub padła właśnie z powodu własnych zajawek >.< |